Malmö: Efterföljande slutade i mindre krock

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

En polispatrull skulle kontrollera en bil vid Ystadvägen i Malmö på eftermiddagen då bilisten drog iväg med polisbilen efter sig. Jakten gick ut på Inre ringvägen och ett flertal patruller anslöt sig i jakten som tog stopp på Mölledalsvägen där föraren greps. Det blev en sammanstötning vid stoppet där en polisbil fick skador höger fram men även flyktbilen hade en del plåtskador och punktering. En polisman skadades lindrigt i ett ben i samband med sammanstötningen. Föraren hade inget körkort, bilen var belagd med körförbud och föraren, en 19-åring som är känd av polisen sen tidigare, misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik.

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.