Archive for december 6th, 2014

Helsingborg: Inbrott i villa

Strax före 22-tiden larmades polisen till ett inbrott i en villa i området Adolfsberg i Helsingborg. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan 14:00 och 21:50. Gärningsmannen hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Smycken och elektronik uppges ha stulits.

Kävlinge: Singelolycka på väg 104

En singelolycka har inträffat på väg 104 i Karaby väster om Kävlinge. Det är okänt om någon person har kommit till skada.

Kristianstad: Singelolycka

En personbil har voltat på Malstensvägen i Kristianstad. Enligt uppgift ska en person vara inblandad i olyckan. Personen har tagit sig ur bilen på egenhand.

Borås: Brand i lägenhet

Räddningstjänsten är på plats på Kapplandsgatan i Borås där det ska brinna i köket i en lägenhet. Det är okänt hur omfattande branden är.

Gislaved: Singelolycka

En personbil har kört in i ett träd på Mårtensgatan i Gislaved. En person uppges vara drabbad, räddningsenheter är på plats.

Lund: Väpnat rån

Strax efter 21-tiden larmades polisen till en matbutik i Genarp, som hade blivit utsatt för ett väpnat rån. En ensam gärningsman hade utfört rånet och haft ett pistolliknade föremål. I nuläget är ingen gärningsman gripen.

Halmstad: Trafikolycka

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat i korsningen Växjövägen/Laholmsvägen i Halmstad. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Eksjö: Singelolycka

En singelolycka har inträffat i korsningen Vetlandavägen/Oxtorgsgatan i Eksjö. Enligt dom första uppgifterna ska två personer vara drabbade. Båda personerna har tagit sig ur fordonet på egenhand.

Hedemora: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Mats Jansväg i Vikmanshyttan där det enligt uppgifter ska ha börjat brinna i en villa.

Trollhättan: Rökutveckling från lägenhet

Räddningsenheter är på väg till Lanmannavägen i Trollhättan där man ser hur det kommer rök från en lägenhet.

Växjö: Brand i lägenhet

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Frövägen i Växjö där man ser lågor från en lägenhet.

Kalmar: Singelolycka på Nybrovägen

En personbil voltade vid 18.30-tiden på väg 585, Nybrovägen i Smedby utanför  Kalmar. Enligt polisen ska en person ha skadats och fördes i ambulans till sjukhuset i Kalmar.

Alvesta: Singelolycka på riksväg 25

Ytterligare en singelolycka har inträffat på riksväg 25 väster om Alvesta. Denna gång i höjd med Olas mosse väster om avfarten till Hjortsberga. Det råder begränsad framkomlighet även vid denna olycka.

Sandviken: Misstänkt lägenhetsbrand

Räddningsenheter har larmats till en bostadsfastighet på Skolgatan i Sandviken där man har en misstänkt lägenhetsbrand.

Alvesta: Singelolycka på riksväg 25

En singelolycka har inträffat på riksväg 25 strax väster om Alvesta. Ambulans och räddningstjänst finns just nu på plats och det råder begränsad framkomlighet vid platsen.

Borlänge: Singelolycka vid Repbäcken

En singelolycka har inträffat vid Repbäcken väster om Borlänge. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om någon har skadats vid händelsen.

Norrköping: Rökutveckling från gymnastikbyggnad

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till gymnastikbyggnaden på Navestadsskolan där en person hade observerat hur det kom rök från taket.  När räddningsenheterna kom på plats kunde man konstatera att det var några som tänt en mindre eld inne på gården och satt och drack glögg.

Svenljunga: Singelolycka på väg 154

En personbil har kört av vägen och hamnat i diket på länsväg 154 norr om Svenljunga. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Karlstad: Singelolycka utanför Väse

En singelolycka har inträffat vid korsningen mot Berg norr om Väse. Räddningsenheter är på väg till platsen och någon ytterligare information om olyckan finns för närvarande inte.

Kil: Singelolycka på riksväg 61

En singelolycka har inträffat på riksväg 61 strax innan Fageråsmotet. En person uppges ha skadats och räddningsenheter är på väg.