Archive for december 5th, 2014

Fagersta: Singelolycka

En personbil har voltat och hamnat på sidan i ett dike i Åvestbo söder om Fagersta. De som har färdats i bilen ska ha tagit sig ut.

Vellinge: Brand i villa

Räddningsenheter har larmats till en brand i en villa på Norra Hötoftavägen i Västra Ingelstad. Enligt de första uppgifterna så är det en fullt utvecklad brand men inga personer ska finnas kvar i huset.

Kungälv: Brand i industrifastighet

En större räddningsstyrka är sedan 22-tiden på plats på Traktorgatan i Rollsbo i Kungälv där det brinner i en industrifastighet. När räddningstjänsten anlände till platsen så brann det kraftigt.

Göteborg: Brand i nedlagd bensinstation

Tidigare ikväll larmades en större räddningsstyrka till en brand i en nedlagd bensinstation på Tellusgatan i Bergsjön. När man kom till platsen så brann det kraftigt. Inga personer ska ha kommit till skada.

Växjö: Singelolycka

Det har inträffat en singelolycka på Linnégatan i Växjö. Räddningsenheter är på plats, men det är okänt om någon har skadats.

Jönköping: Flera olyckor i samband med snö och halka

Enligt polisen så har det under kvällen inträffat flera olyckor i samband med snö och halka i Jönköpingstrakten. Strax före 20-tiden stod en buss och tre lastbilar på riksväg 40 och kunde inte ta sig upp för Järabacken väster om Jönköping. Inga personer ska ha skadats allvarligt.

Knivsta: Person påkörd

En person har blivit påkörd av en personbil på Gredelbyvägen korsningen Apoteksvägen i Knivsta. Det är okänt vilka skador den påkörde ådragit sig.

Jönköping: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på riksväg 40 nära avfarten mot E4 i Jönköping. Det finns inga uppgifter om någon har skadats och räddningsenheter är på plats.

Hoting: Singelolycka

En singelolycka har inträffat i höjd med Kyrk-Tåsjö väster om Hoting. Det har ännu inte framkommit om någon person har kommit till skada och räddningsenheter är på väg till platsen.

Kumla: Rökutveckling från källare

Räddningsenheter är på väg till Andréns väg i Kumla där man har rökutveckling från källaren till en bostadsfastighet.

Malmö: Brand i bostad

Räddningstjänsten larmades ikväll till ett radhus på Sorlabäcksgatan i Malmö där det börjat brinna i ett kök. Räddningstjänsten släckte branden i köket utifrån och kontrollerade därefter huset. De boende i huset var oskadda men det blev en kraftig rökutveckling i området.  Det är inledningsvis oklart hur branden startat.

Borås: Singelolycka på gamla riksväg 40

En singelolycka har inträffat på riksväg 40 mellan Borås och Ulricehamn. En personbil har kört av vägen och hamnat i diket. Föraren som varit ensam i fordonet har själv kunnat ta sig ur och klarat sig utan allvarligare skador.

Linköping: Person påkörd

En person har blivit påkörd av ett motorfordon på Drottninggatan i Linköping. Ambulans och polis är på väg till platsen.

Lerum: Drunkningstillbud

Räddningsenheter har larmats till sjön Aspen där man har någon form av drunkningstillbud.

Åstorp: Trafikolycka på Tranarpsvägen

Vid 17.15-tiden larmades räddningstjänst och flera ambulanser till Tranarpsvägen i höjd med Tranarpsbron. Två personbilar hade av okänd anledning frontalkolliderat. Tre personer var inblandade i olycka och fördes med okända skador till sjukhus för närmare kontroll. Vägen från Åstorp respektive Östra Ljungby var helt avstängda under räddnings- och bärgningsarbetet.

Ljungby: Singelolycka på Ringvägen

En singelolycka har inträffat på Ringvägen i Ljungby. Föraren som uppges ha varit ensam i fordonet ska klaga på bland annat nacksmärtor. Ambulans och polis finns just nu på plats.

Uppsala: Brand på Körvelsgatan

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Körvelsgatan där det ska brinna i köket till en lägenhet.

Nyköping: Person påkörd

Ambulans och polis har larmats till Hertig Carlsväg i Nyköping där en person har blivit påkörd av ett motorfordon.

Nyköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat mellan flera fordon på E4 i höjd med Kungsladugården i Nyköping. Man får räkna med begränsad framkomlighet och räddningsenheter är på väg till platsen.

Nyköping: Singelolycka på väg 53

En singelolycka har inträffat på riksväg 53 i höjd med Stjärnholm mellan Nyköping och Oxelösund. En personbil ska ha kört av vägen och voltat. Räddningsenheter har precis kommit på plats och det är ännu oklart om någon har skadats.