Archive for december 4th, 2014

Linköping: Ett körfält avstängt på E4

Uppdatering: Lastbilssläpet som tidigare började att brinna på E4 i södergående riktning vid Gärstadverken är lastad med 30 ton stålprodukter. Enligt vakthavande vid polisen i Östergötland så kan man inte bärga släpet då luftfjädringarna har brunnit så lasten har tryckts ner mot däcken. Ett körfält är avstängt i nuläget.

Borås: Skott avlossades mot flerfamiljshus

Strax efter 21-tiden avlossades skott mot entrén till ett flerfamiljshus i stadsdelen Hulta i Borås. En person ska ha skadats av splitter. Efter händelsen spärrade polisen av platsen.

Linköping: Brand i lastbilssläp

Det brinner i ett lastbilssläp på E4 i södergående riktning söder om Gärstadverken. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen.

Helsingborg: Brand i verkstad

Räddningstjänsten och polis är på väg till Petrus Timmerlins Väg i Fleninge där det uppges brinna i en vägg i en verkstad. Omfattningen är inte känd.

Ljungby: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på gamla E4 i höjd med Bäck utanför Ljungby. Enligt de första uppgifterna så ska föraren vara skadad, men inte allvarligt.

Nässjö: Man omkom vid trafikolycka

En man i 35-årsåldern omkom ikväll vid en kollision mellan flera personbilar på riksväg 47 söder om Gisshultsrondellen, sydost om Nässjö. Vid olyckstillfället var det mycket halt på platsen.

Kalix: Rökutveckling i trapphus

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Näsbyvägen i Kalix där man har rökutveckling i ett trapphus.

Filipstad: Brand i villa

Räddningstjänsten larmades vid 21-tiden  till Rubbetorp väster om Nykroppa söder om Filipstad  där man fått larm om att det skulle brinna i en villa. Hur omfattande branden var finns inga uppgifter om..

Östersund: Singelolycka på E14

En singelolycka inträffade vid 21-tiden på E14 i höjd med Coop Forum i Östersund. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus.

Norrköping: Man misshandlad

Polis och ambulans larmades till ikväll till Sankt Persgatan i Norrköping där en man i 30-årsåldern ska ha fått en skärskada på överkroppen efter att ha utsatts för misshandel av en annan man.  Mannen fördes med ambulans till sjukhus där polis ska höra den drabbade angående omständigheterna. Mannens skador ska inte vara livshotande.  Vid 19.30-tiden […]

Uppsala: Singelolycka

En singelolycka har inträffat i rondellen strax utanför Gåvsta. Ambulans och räddnngstjänst är på väg till platsen och det finns inga uppgifter om skadeläget på de som färdas i fordonet.

Linköping: Rök i bostad

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Humlegatan i Linköping där man har rökutveckling bakom en spis.

Växjö: Lastbilsolycka på riksväg 23

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 23 söder om Växjö. Det är oklart i vilket körfält olyckan har inträffat men man får räkna med begränsad framkomlighet. Ambulans och räddningsfordon har larmats till platsen.

Växjö: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat i rondellen utanför Citygross i Växjö. Ambulans och polis finns just nu på plats och det finns ännu inga uppgifter om någon av de drabbade har skadats.

Norrköping: Älgolycka på E22

En älgolycka har inträffat på E22 i höjd med Tallbacken söder om Norrköping. Enligt uppgifter ska föraren ha tagit sig ur fordonet och klarat sig utan allvarligare skador. Räddningsenheter är på väg.

Malmö: Trafikolycka

Vid 16:30 larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en kollision mellan flera fordon på Inre Ringvägen i Malmö. Det är okänt om någon person har kommit till skada.

Norrköping: Älgolycka på länsväg 843

En personbil har kört på en älg på länsväg 843 i höjd med Tåby utanför Norrköping. Enligt dom första uppgifterna ska en person vara inblandad i olyckan.

Vansbro: Singelolycka på väg 535

En personbil har kört av vägen på väg 535 i Nordanåker utanför Vansbro. Enligt uppgift ska en person vara skadad.

Forshaga: Singelolycka på riksväg 62

En singelolycka har inträffat på riksväg 62 vid Olsätterkorset utanför Forshaga. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Mölndal: Singelolycka

En personbil har voltat på gamla riksvägen i höjd med Skäggered utanför Mölndal. Enligt uppgift ska en person sitta fast i fordonet.