Archive for november, 2014

Malmö: Kraftig explosion vid Rättscentrum

En kraftig explosion inträffade strax före 23.30-tiden vid Rättscentrum i centrala Malmö, där bland annat polishuset, tingsrätten och åklagarkammaren har sina lokaler. Det uppges vara materiella skador på hus och bilar. Räddningstjänst och polis är på plats.

Markaryd: Älgolycka

En personbil har kolliderat med en älg på länsväg 503 vid Hulabäck söder om Markaryd. Om någon har kommit till skada är okänt.

Malmö: Brand i sophus

Räddningstjänst och polis är på plats på Östra Farmvägen i Malmö där det ska brinna i ett fristående sophus.

Hässleholm: Brand i dörr

Vid 22.15-tiden larmades räddningstjänsten till en brand på Lövgatan i Hässleholm. När de anlände till platsen så brann det i dörren till ett ödehus. Räddningstjänsten hittade flaska/flaskor med brandfarlig vätska vid huset.

Umeå: Singelolycka

En singelolycka inträffade vid 21.30-tiden på Bölevägen,  Umeå. Det är inte känt om någon person skadades vid olyckan

Helsingborg: Trafikolycka på Ängelholmsleden

En trafikolycka inträffade ikväll på Ängelholmsleden i Heslsingborg. Fyra personer var inblandade i olyckan och minst en av de drabbade uppges ha skadats vid olyckan.

Trollhättan: Singelolycka på Klyftevägen

En singelolycka har inträffat på Klyftevägen i Trollhättan. Enligt anmälaren ska en personbil kört in i en brandpost och det sprutar mängder med vatten. om någon person har kommit till skada vid olyckan är ännu oklart.

Skellefteå: Brand i villa

Räddningsenheter har larmats till Drevgatan i Skellefteå där det ska ha börjat brinna i en villa.

Kristinehamn: Trafikolycka på E18

En trafikolycka inträffade strax före fyra på E18 mellan Väse och Kristinehamn. Två vuxna och två barn var inblandade i olyckan och det finns in nuläget inga uppgifter vilka skador de ådrog sig.

Karlskrona: Motorcykelolycka

En motorcykelolycka inträffade på eftermiddagen mellan Jämjö och Klakebäck. Polisen har ännu inga uppgifter om hur det gått för mc-föraren.

Skellefteå: Trafikolycka på Brogatan

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen på Brogatan i Skellefteå uppger polisen.  Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus och enligt uppgifter var det väldigt halt på platsen.

Lerum: Person fastklämd

Räddningstjänsten har larmats till Andersvägen i Lerum där en person har blivit klämd mellan ett motorfordon och en vägg.

Filipstad: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Älvkullevägen i Filipstad där man eldat i en öppen spis och där elden har spridit sig till en vägg.

Laholm: Trafikolycka utanför Våxtorp

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat på riksväg 24 utanför Våxtorp. Tre vuxna samt två barn ska vara inblandade i olyckan. Det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de drabbade och utryckningsfordon är på väg till platsen.

Svenljunga: Oklart om någon fanns kvar i huset

Uppdatering: Det är ännu oklart om någon fanns kvar i huset när det började brinna utanför Svenljunga i natt. När räddningstjänsten kom på plats var villan i det närmaste nedbrunnen. Enligt polisen bodde det en äldre man i huset.

Älmhult: Singelolycka på riksväg 23

En singelolycka har inträffat på riksväg 23 norr om Älmhult. Enligt uppgifter ska föraren själv ha kunnat ta sig ur och klarat sig utan allvarligare skador.

Västerås: Person påkörd

En person fick vid tvåtiden föras till sjukhus med okända skador efter att ha blivit påkörd av ett motorfordon på Bergslagsvägen i Västerås.

Svenljunga: Brand i villa

Räddningstjänsten finns på plats i Getås mellan Överlida och Mjöbäck där det brinner i en villa. Det finns ännu inga uppgifter om hur omfattande branden är eller om någon har skadats.

Norrköping: Kvinna hotat

Vid 23.30 anmälde en kvinna att hon blivit hotad m.m. av sin pojkvän. Polis beordrades till en plats nära parets bostad där hon tagit sin tillflykt. Där berättade kvinnan att hon blivit hotad till livet samt utsatt för ofredande genom bl.a. knuffar. Kvinnan är 33 år och bosatt i centrala Norrköping. Mannen var inte kvar på […]

Borås: Singelolycka på Fristadsvägen

En singelolycka har inträffat på Fristadsvägen,  Borås. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.