Archive for oktober, 2014

Helsingborg: Brand i husvagn

Polis och räddningstjänst åker till Fältarpsvägen med anledning av en brinnande husvagn. Övriga omständigheter är inledningsvis okända uppger polisen.

Sotenäs: Singelolycka vid Stranderängs Bro

En bil har kört av vägen och hamnat i diket vid Stranderängs Bro, Sotenäs. Det är ännu oklart om någon stannat då anmälaren bara passerat platsen.

Mora: Misstänkt lägenhetsbrand

Räddningsenheter är på väg till en bostadsfastighet på Karsvägen i Mora där man har en misstänkt lägenhetsbrand.

Gislaved: Bil kört in i vajerräcket

En personbil med fem personer i ska ha kört in i vajerräcket på riksväg 27 strax väster om Gislaved. Samtliga som färdats i fordonet ska själva ha kunnat ta sig ur fordonet och det är ännu oklart om någon av dessa har skadats.

Lidköping: Singelolycka på Reginagatan

En singelolycka har inträffat i korsningen Reginagatan och Västgötagatan i Lidköping. Det finns ännu inga uppgifter om någon person har kommit till skada vid olyckan och räddningsenheter är på väg.

Karlskrona: Viltolycka på E22

En viltolycka har inträffat på E22 nära Brömsebro norr om Fågelmara. En personbil uppges ha kolliderat med en älg och en person uppges vara skadad. Det finns risk för begränsad framkomlighet i norrgående körfält där olyckan inträffat uppger Trafikverket.

Sundsvall: Rån mot Gugges

Flera polispatruller larmades ikväll till Gugges på Hårdvallsgatan i Sundsvall med anledning av ett rån. Omständigheterna kring rånet är för närvarande okänd.  Två gärningsmän har lämnat platsen i riktning mot Nackstahållet. En gärningsmanm har vit tröja och den andra en svart tröja. Polisen är mycket intresserade av alla iakttagelser i området före och efter rånet.

Lilla Edet: Singelolycka på E45

En singelolycka har inträffat på E45 utanför Lilla Edet. Enligt uppgifter ska föraren ha färdats ensam i fordonet och har kunnat ta sig ur utan allvarligare skador själv.

Södertälje: Fyrhjulingsolycka i Hölö

En fyrhjulingsolycka har inträffat på Klyvstigen i Hölö. Enligt de första uppgifterna ska minst en person vara skadad då fyrhjulingen kört in i en bergvägg uppger polisen.

Malmö: En person skjuten

En person ska ha blivit skjuten på Bennets väg i Malmö.  Flera polispatruller larmades till platsen  där en skadad person anträffades. Övriga omständigheter är inledningsvis okända.

Landksrona: Rökutveckling i villa

Räddningstjänsten har larmats till Sunnavägen i Asmundtorp utanför Landskrona där man haft en brand i ett kök. Enligt uppgifter ska man lyckats släcka branden men det är mycket rök i villan. En person uppges ha inandats rök vid händelsen.

Skellefteå: Singelolycka utanför Jörn

En singelolycka har inträffat på vägen mot Österjörn sydost om Jörn. Enligt de första uppgifterna ska ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan och räddningsenheter är på väg till platsen.

Karlskrona: Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 mellan Lösen och Ramdala. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Räddningsenheter finns just nu på plats och man får räkna med något begränsad framkomlighet.

Strömsund: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Ringvattnet några mil norr om Strömsund där det ska ha börjat brinna i en villa.

Varberg: Trafikolycka i Veddige

Utryckningsfordon är på väg till Bokvägen i Veddige där en traktor och en personbil ska ha kolliderat. Det har inte framkommit om någon av de inblandade personerna har skadats.

Trollhättan: Trafikolycka vid Stallbackabron

En trafikolycka har inträffat mellan flera fordon i rondellen vid Stallbackabron.  Fyra personer är inblandade i olyckan och samtliga ska själva ha kunnat ta sig ur och troligen klarat sig utan allvarligare skador.

Uddevalla: Singelolycka vid Hogstorp

En singelolycka har inträffat vid Hogstorp norr om Uddevalla. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Fagersta: Bil voltat på riksväg 66

En personbil har kört av vägen och voltat på riksväg 66 i höjd med Hedins såg. Det är inte känt hur många som färdats i fordonet eller om dessa har skadats. Utryckningsfordon är på väg.

Åre: Singelolycka på E14

En singelolycka har inträffat på E14 mellan Enafors och Enkroken utanför Åre. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador.

Finspång: Ingen person skadad

Uppdatering: Enligt polisen ska det varit en singelolycka som inträffade tidigare utanför Igelfors. Föraren ska ha varit ensam i fordonet och klarat sig utan skador.