Archive for september 28th, 2014

Lidingö: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på Södra Kungsvägen i Lidingö, en personbil uppges ha kört in i mitträcket. Det är i nuläget oklart om någon har skadats.

Huddinge: Trafikolycka på E4

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på E4 vid trafikplats Lindvreten utanför Huddinge. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Jönköping: Singelolycka på väg 195

En singelolycka har inträffat på länsväg 195 utanför Jönköping. Räddningsenheter är på väg till platsen och enligt ännu obekräftade uppgifter ska fordonet troligen ha kolliderat med en älg.

Knivsta: Två befaras drunknade

Två personer saknas efter en båtolycka i sjön Valloxen i Knivsta. Ytterligare två personer har kunnat räddas. Räddningstjänst samt sjöräddning finns på plats och söker efter de två saknade. Enligt uppgifter ska en eller två mindre båtar ha sjunkit. Räddningstjänsten fick in larmet strax efter sex ikväll.

Malmö: Man ihjälskjuten

Polisen fick strax efter fyra larm om att skott avlossats på Dalslandsgatan i Malmö. Polis åker till platsen och en person anträffas skadad inne i en fastighet. Den skadade mannen förs till sjukhus där han senare avlider till följs av sina skador. Mannens identitet är ännu inte fastställd. Polisen arbetar på platsen med att samla in information […]

Uppsala: Köpcentrum utrymt

Gottsunda köpcentrum har utrymts sedan man anträffat en väska utanför ICA Kvantum. Bombtekniker har rekvirerats till platsen och kommer nu att undersöka väskan.

Nordanstig: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 söder om Vattrång. Räddningsenheter är på väg till platsen och det är ännu oklart om någon person har skadats vid olyckan.

Norrköping: Båtolycka utanför Djurön

En katamaran har vält och hamnat upp och ned i vattnet utanför Djurön. De som vari i katamaranen ska enligt anmälaren sitta ovanpå. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Skellefteå: Trafikolycka på riksväg 95

En trafikolycka har inträffat utanför Boliden i korsningen med riksväg 95. Det finns inga uppgifter om skadeläget på de inblandade.  Räddningsenheter är på väg.

Vansbro: Singelolycka

En singelolycka har inträffat vid Näset utanför Vansbro. En person har färdats i fordonet och det är oklart om denne skadats.  Utryckningsfordon är på väg.

Smedjebacken: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till en villa på Uvbergsvägen i Smedjebacken där det brinner. Det finns inga uppgifter om någon har skadats.

Gränna: Trafikolycka på E4

En trafikolycka mellan en personbil och en lastbil har inträffat på E4 norr om Gränna. Tre personer är inblandade i olyckan och verkar ha klarat sig utan allvarligare skador.

Hylte: Trafikolycka på riksväg 26

En trafikolycka har inträffat på riksväg 26 mellan Nyarp och  Sotaryd. Enligt uppgifter ska en personbil ha kört in i en lastbil bakifrån. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Helsingborg: Brand i soprum

Räddningstjänsten larmades på morgonen till Brandmansgatan i Mörarp där det börjat brinna i ett soprum.

Vänersborg: Singelolycka

En personbil har voltat och lagt sig på sidan på Öxneredsvägen i Vänersborg. Räddningsenheter är på väg till platsen, men det är okänt om någon har skadats.

Norrköping: Personrån

Vid 03-tiden utsattes en kvinna för ett personrån på Smedjegatan i Norrköping. Hon blev av med mobiltelefon och handväska. Polisen vill gärna få in information från personer som sett någon som kan sättas i samband med händelsen.

Älmhult: Man gripen misstänkt för mordförsök

Strax före midnatt, natten till söndagen, blev en man född -93 knivstucken i kroppen på Norra Krongatan i Älmhult. En man född -92 är gripen misstänkt för mordförsök.Enligt vakthavande vid polisen i Kalmar/Kronoberg så ska inte mannens skador vara livshotande.

Nässjö: Brand i bil

Det brinner av okänd anledning i en personbil på parkeringen vid Runnerydsskolan på Brinellgatan i Nässjö.

Mark: Singelolycka på riksväg 41

Det har inträffat en singelolycka på riksväg 41 vid infarten till Näs väster om Kinna. Enligt de första uppgifterna så ska föraren ha tagit sig ut ur fordonet med lindrigare skador.

Boden: Singelolycka

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid 01.15-tiden till en singelolycka på länsväg 356 utanför Boden i riktning mot Niemisel. Om någon har skadats är okänt.