Archive for september, 2014

Jönköping: Bilbrand

Sent på kvällen larmades räddningstjänsten till en bilbrand på riksväg 40 i Göteborgsbacken. När räddningstjänsten kom till platsen så var bilen helt övertänd men inga personer hade kommit till skada.

Arvidsjaur: Blev belyst med grön laser

En person i centrala Arvidsjaur blev på tisdagskvällen belyst i ögonen med grön laser. Personen kommer att uppsöka sjukvård då denne upplevde smärta och obehag. I nuläget finns ingen misstänkt så polisen eftersöker vittnen som kan tänkas ha sett förövaren.

Osby: Brand i lägenhet

Räddningsenheter larmades strax efter 22.30 till en brand i ett flerfamiljshus på Västra Storgatan i Osby. Enligt polisen så ska det ha brunnit i en lägenhet men inga personer ska ha kommit till skada.

Umeå: Busschaufför blev rånad

En busschaufför blev strax efter 20-tiden rånad av två maskerade gärningsmän i samband med att han stannade till vid en busshållplats vid E4 Ängesjö. Enligt polisen så gick rånarna in i bussen och tillgrep pengar och sprang sedan från platsen. Chauffören ska inte ha skadats fysiskt. Sex polispatruller och en hundförare sökte efter gärningsmännen men ingen är […]

Göteborg: Brand i ödehus

Räddningstjänst och polis har larmats till en brand i ett ödehus på Kålleredsgårdsvägen i Kållered. Enligt de första uppgifterna så ska det vara en fullt utvecklad brand.

Ljusdal: Brand i villa

Utryckningsfordon är på väg till en villa på Sundsvägen där man har någon form av brand.

Falun: Röklukt i källare

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Sturegatan i Falun där man känner kraftig röklukt från källaren.

Stockholm: Rökutveckling från tak

Räddningstjänsten har larmats till Bredängstorget där man har rökutveckling från taket på en byggnad.

Malmö: Trafikolycka

Två personbilar har kolliderat i höjd med Hermodsdalstorget i Malmö. Inga personskador rapporteras från platsen uppger polisen.

Umeå: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat vid Ersbodarondellen i Umeå. Det har ännu inte framkommit om någon person har kommit till skada vid olyckan.

Skellefteå: Person påkörd

En person har blivit påkörd av en personbil utanför Max på Kanalgatan tidigare ikväll.  Den skadade är förd med ambulans till Skellefteå lasarett. Troligtvis armbrott uppger polisen.

Strängnäs: Man knivskuren

På eftermiddagen fick SOS in samtal om sjukdomsfall i Hamnen i Strängnäs. De skickade fram en ambulans dit. Det visade sig att det var en knivskärning. Två män 42 och 47 år som hade festat tillsammans i parkområdet vid hamnen. Av okänd anledning så har 42-åringen knivskurit 47-åringen. Den sistnämnda fördes med ambulans till Märarjukhuset […]

Lidköping: Singelolycka i Härjevad

En singelolycka har inträffat i Härjevad väster om Jung. En person uppges ha skadats vid olyckan och ambulans samt räddningstjänst har kallats till platsen.

Linköping: Trafikolycka i Vallarondellen

En trafikolycka mellan flera fordon har inträffat vid Vallarondellen i Linköping. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Vällingby: Sprängning gick fel

Räddningsenheter larmades på eftermiddagen till en olycka i Vällingby där någon form av sprängning gått fel. Enligt uppgifter ska en sten slungats in genom fönstret till en lägenhet. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada.

Kalmar: Trafikolycka på Ståthållaregatan

En person fick på eftermiddagen föras till sjukhus med lindrigare skador efter en trafikolycka på Ståthållaregatan i Kalmar.

Norrköping: Larm från bank

Kl. 14.24 inkom ett överfallslarm från en bank på Drottninggatan i Norrköping. Polisen operatör som hanterade larmet på länskommunikationscentralen ringde banklokalen för att ta reda på anledning till larmet. Personal berättade då att man hade personer inne i banklokalen, som tidigare uppträtt hotfullt.

Kinda: Brand i fritidshus

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till Tjärstad där ett flygplan observetat hur det brann i en byggnad. Vid framkomsten kunde man konstatera att ett mindre fritidshus var helt övertänt. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada.

Nässjö: Lastbilsolycka

En lastbilsolycka inträffade på eftermiddagen vid Bodatippen. Det är ännu oklart om någon person behövde föras till sjukhus.

Norrköping: Rån mot apotek

Ett rån inträffade på middagen mot apoteket i Åby. Flera gärningsmän söks nu av flera polispatruller.