Archive for augusti 27th, 2014

Stockholm: Brand i två bilar

Räddningstjänsten och polis är på plats i Bredäng centrum, sydväst om Stockholm, där det ska brinna i två parkerade personbilar.

Borås: Brand i bil

Räddningstjänsten är på väg till Våglängdsgatan i Borås där det av okänd anledning uppges brinna i en bil.

Sigtuna: Brand i mindre byggnad

Räddningstjänsten har larmats till Karin Hansdotters Väg i Sigtuna där det uppges brinna i en mindre fristående byggnad.

Gävle: Lastbilsolycka

En singelolycka med en lastbil har inträffat på riksväg 56 vid Brunnsheden, mellan Hedesunda och Främlingshem. Enligt de första uppgifterna så ska lastbilen ha vält och börjat att brinna. Föraren ska ha tagit sig ut ur fordonet.

Linköping: Brand i halmpress- spred sig till halmen

Tidigare ikväll larmades polis och räddningstjänst till en brand i närheten av Nykil där en maskin som pressade halm hade fattat eld. Maskinföraren försökte att släcka branden med en pulversläckare men elden spred sig i halmen. Enligt polisen så ska en yta stor som två fotbollsplaner har brunnit. Det finns inga uppgifter om några personskador […]

Leksand: Älgolycka

En älgolycka har inträffat vid Krökbacken utanför Leksand.  Räddningsenheter är på väg till platsen.

Nyköping: Singelolycka på E4

En lastbilsolycka har inträffat på E4 i höjd med Påljungshage, Nyköping.  Olyckan är i södergående körfält och utryckningsfordon är på väg till platsen.

Helsingborg: Trafikolycka på Ringstorpsvägen

En trafikolycka har inträffat på Ringstorpsvägen i korsningen med Rosenbergsvägen i Helsingborg.  En motorcykel och 8 personbil ska ha kolliderat.  Det är ännu oklart om någon har skadats vid händelsen.

Västervik: Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 norr om Gamleby. Olyckan har inträffat i norrgående körfält och det råder just nu begränsad framkomlighet vid platsen.

Norrköping: Nöden har ingen lag men ett pris

Polisen fick på eftermiddagen ett samtal från en väktare i en butik på Drottninggatan i Norrköping. Väktaren hade ingripit mot en man som urinerat på en hylla med flaskor i butiken. Polisen kom till platsen och förhörde vittnen och den misstänkte i ärendet. Patrullen utfärdade därefter en ordningsbot för förargelseväckande beteende genom offentlig urinering. Bötesbeloppet […]

Norrköping: Rökutveckling från tak

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Generalsgatan där det enligt en anmälare ska ryka från taket på byggnaden.

Umeå: Kvinna försvunnen i Holmsund

Polisen letar efter en kvinna som är försvunnen från Holmsund sedan förmiddagen onsdag 27 augusti. Signalement Kvinna i 50 år långt brunt hår iklädd svarta och rosa träningsbyxor så kallade tajts samt en träningströja som är rosa och svart.Om någon får syn på henne ring till polisen 114 14 och begär att få prata med ledningscentralen.

Örebro: Singelolycka på E18

En singelolycka har inträffat på E18 i närheten av Vintrosa. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de inblandade.

Filipstad: Trafikolycka vid Stora Torget

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen vid Stora Torget i Filipstad. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska troligen ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan.

Leksand: Motorcykelolycka

En motorcykelolycka har inträffat på riksväg 70 vid avfarten till Häradsbygden. En person har ådragit sig oklara skador och utryckningsfordon har precis kommit på plats.

Helsingborg: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på Florettgatan i Helsingborg. Tre personer är inblandade i olyckan.

Vara: Trafikolycka utanför Vedum

En trafikolycka har inträffat nära Hornborga utanför Vedum. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Ängelholm: Trafikolycka på E6

Utryckningsfordon är på väg till E6 utanför Ängelholm där det ska ha inträffat en trafikolycka i norrgående körfält.

Lindesberg: Trafikolycka på riksväg 50

En trafikolycka har inträffat på riksväg 50 strax söder om Lindesberg. Räddningsenheter har precis kommit på plats och två personer ska själva ha kunnat ta sig ur fordonet.

Varberg: Singelolycka på Kustvägen

En personbil har kört av vägen och voltat på Kustvägen i höjd med Träslövsläge utanför Varberg. Föraren som uppges ha färdats ensam i fordonet ska vara ur fordonet.