Archive for augusti 18th, 2014

Borås: Olycka med långtradare

Tidigare ikväll välte en långtradare vid Äktasjön, Bosnäs, sydväst om Borås. Enligt polisen så ska ekipaget, som är lastad med pappersrullar, delvis ligga i vattnet. Vid olyckan så chockades en person.

Arvika: Singelolycka

En singelolycka har inträffat i Prstängsrondellen i Arvika.  Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Sollentuna: Brand i byggnad

Räddningstjänsten har larmats till Skillinge Golfbana där det ska brinna i någon form av byggnad.

Laholm: Brand i villa

Räddningstjänsten larmades vid 20.30-tiden till Jansons väg i Laholm där det börjat brinna i en villa efter ett blixtnedslag. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada vid händelsen.

Ronneby: En person till sjukhus

Uppdatering: En person fick föras till sjukhus tidigare i samband med olyckan på E22 utanför Ronneby då en lastbil och en mindre skåpbil kolliderade där dubbla filen gick över till en.

Norrtälje: Flygplan kanade av landningsbanan

Ett mindre flygplan av typen PA28 kanade ikväll av landningsbanan vid Mellingeholms flygplats, Norrtälje. Det har inte framkommit om någon person kom till skada och räddningsenheter finns just nu på plats.

Söderhamn: Man drunknade

En man med permobil omkom på eftermiddagen i en drunkningsolycka i centrala Söderhamn. Mannen hade av okänd anledning hamnat i Söderhamnsån.

Tidaholm: Trafikolycka på riksväg 26

En trafikolycka mellan en lastbil och en moped har inträffat strax söder om Kungslena på riksväg 26. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de inblandade. Man får räkna med mycket begränsad framkomlighet vid platsen uppger Trafikverket.

Sollentuna: Rån mot Spelbutik

En spelbutik i Norrvikens Centrum har blivit rånad av en ensam gärningsman beväpnad med något som såg ut som ett automatvapen.  Flera vittnen såg gärningsmannen lämna platsen på vespa mot stationen. En polispatrull observerade en vespa och när man försöker stoppa denna stannar den inte. Efter ett kortare förföljande kan gärningsmannen gripas. Vapnet är anträffat längs med […]

Karlstad: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat mellan två fordon på Borgmästarbron i riktning mot Stockholm i Karlstad. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om det är några personskador.

Ronneby: Trafikolycka på E22

En trafikolycka inträffade vid 16.30-tiden på E22 väster om Ronneby. En lastbil och en personbil uppges ha kolliderat. Ingen person ska enligt polisen ha skadats vid olyckan men långa köer bildades i samband med olyckan.

Karlshamn: Traktorolycka

En trafikolycka har inträffat på Erik Dahlbergsvägen i Karlshamn.  Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Lerum: Trafikolycka på E20

På E20 vid Hulanmotet kolliderade en personbil och lastbil vid 15-tiden. Olyckan ska ha  inträffat i riktning mot Göteborg och det är oklart om det är några personskador.

Storfors: Lastbilsolycka på riksväg 26

En lastbilsolycka inträffade på eftermiddagen på riksväg 26 strax söder om Storfors. Ingen person ska ha skadats vid olyckan men delar av släpet ligger på körbanan samt även stora delar av lasten som ska ha bestått av grus. Det råder mycket begränsad framkomlighet vid platsen.

Skara: Trafikolycka på riksväg 49

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen på riksväg 49 nära Axvall. Enligt polisen ska en person ha förts till sjukhus som klagat över nacksmärtor.

Söderhamn: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på riksväg 50 utanför Söderhamn.  Det är oklart om någon har skadats vid händelsen. Utryckningsfordon är på väg.

Norrköping: Mannen avled

Uppdatering: Mannen som körde gräsklipparen har tyvärr avlidit av skadorna han ådrog sig vid olyckan. Den förolyckade mannen var 58 år gammal, utförde arbete åt golfklubben och var hemmahörande i Skärblacka. Mannens närmaste anhöriga är underrättade om dödsfallet av polisen. Polisen har inlett en förundersökning om arbetsmiljöbrott samt vållande till annans död. Det finns ingen misstänkt person, den fortsatta […]

Umeå: Misstänkt lägenhetsbrand

Räddningsenheter har larmats till en bostadsfastighet på Tråggränd i Umeå där man fått larm om att det ska brinna i en lägenhet.

Nordmaling: Brand i ställverk

Räddningstjänsten har larmats till Strandvägen i Rundvik där man har någon form av brand i ett ställverk.

Södertälje: Trafikolycka på Verkstadsvägen

En trafikolycka har inträffat mellan en lastbil och en personbil på Verkstadsvägen i höjd med Statoil i Södertälje. Ambulans och räddningstjänst har kallats till platsen men det finns ännu inga uppgifter hur det gått för de inblandade.