Archive for augusti, 2014

Karlskrona: Singelolycka

En personbil har av okänd anledning kört av vägen på länsväg 736 mellan Augerum och Lösen utanför Lyckeby. Tre personer uppges vara drabbade, men det är okänt om någon av dem har skadats.

Göteborg: Brand i mindre byggnad

Räddningstjänsten har larmats till Vågmästarplatsen i Göteborg där det uppges brinna i en mindre fristående byggnad.

Malmö: Två skadades allvarligt vid olycka

Vid 21-tiden kolliderade två personbilar på Segemöllegatan korsningen Vattenverksvägen i Malmö. Enligt polisen så fick två personer föras till sjukhuset med allvarliga skador.

Malmö: Lägenhetsbrand

Räddningstjänsten, ambulans och polis är på plats vid en lägenhetsbrand på Östra Fäladsgatan i Malmö. Vid larmtillfället uppgavs det komma svart rök från balkongdörren. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Falun: Man anmäld försvunnen

På söndagen inkom uppgifter till polisen gällande en försvunnen person i Falun. Han sågs senast av anhöriga på måndagen den 25 augusti då han lämnade bostaden för att åka ut på sjön Runn i sin segelbåt. Han cyklade till Hälsinggårdsbryggan och tog båten därifrån. Den 28 augusti anträffas en drivande segelbåt på sjön Runn. Det fanns […]

Eskilstuna: Butiksrån

Tidigare ikväll rånade en gärningsman, beväpnad med kniv, en butik i centrala Eskilstuna. Han ska ha tilltvingat sig en okänd summa pengar och sedan avvikit från platsen till fots. Ingen ska ha skadats fysiskt.

Katrineholm: Brand i villa

Räddningstjänsten finns på plats vid Rotbo utanför Katrineholm där det brinner i en villa.  Det finns inga uppgifter om någon har skadats vid händelsen.

Karlstad: Person misstänkt mördad

En död mansperson påträffades i dag på Rud i Karlstad. Polisen misstänker mord. Det var en privatperson som hittade kroppen vid 16.30-tiden på Rud i Karlstad. Polisen har spärrat av en skogsdunge nära Ruds centrum och tekniker arbetar bakom avspärrningarna skriver Värmlands Folkblad på sin sida.

Falun: Singelolycka på E16

En singelolycka har inträffat på E16 vid avfarten mot Falun. Två personer har färdats i fordonet men det är ännu oklart hur det gått för dessa.

Oskarshamn: Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 nära infarten till Oskarshamn. Olyckan ska ha inträffat i södergående körfält där en personbil ska ha kört in i vajerräcket. Föraren ska ha varit ensam i fordonet och kunnat ta sig ur själv och klarat sig utan allvarligare skador.

Gislaved: Trafikolycka på riksväg 26

En trafikolycka har inträffat på riksväg 26 nära Hestra. Två personbilar ska ha frontalkolliderat och det råder mycket begränsad framkomlighet vid platsen. Eventuellt ska en av de drabbade ha klämts fast vid olyckan. Räddningsenheter är på väg.

Ängelholm: Singelolycka på E6

En singelolycka har inträffat på E6 norr om Hjärnarp. Räddningsenheter är just nu på plats och det är än så länge oklart om någon person har skadats vid händelsen.

Örebro: Trafikolycka på riksväg 50

Trafikolycka har inträffat på riksväg 50 vid Frövirondellen norr om Örebro. Räddningsenheter är på väg och det finns stor risk för begränsad framkomlighet.

Oskarshamn: Två skadade i singelolycka

På riksväg 37 mellan Århult och Korsvägen inträffade på eftermiddagen en singelolycka. En personbil har av okänd anledning kört av vägen. Två personer fördes till sjukhus med ambulans.

Malmö: Simmande polis på vägen

En polispatrull var under förmiddagen på Trelleborgsvägen vid trafikplats Lindeborg och hjälpte en man att knuffa undan hans sportbil som havererat i vattensamlingen. Patrullen fick då information om att det längre ute i vattnet stod en bil med vatten upp över halva vindrutan, som stått i vattnet en stund med tänd belysning. Polispatrullen kontaktade räddningstjänsten för […]

Strömsund: Singelolycka på väg 344

En singelolycka har inträffat på länsväg 344 några km norr om Skyttmon norr om Stugun. Det är ännu oklart om någon har skadats och räddningsenheter är på väg till platsen.

Stockholm: Buss beskjuten på Kymlingelänken

En buss står stilla och är tömd på passagerare efter att den blivit beskjuten på Kymlingelänken, Rinkeby . Inte känt vem som skjutit. Kulan ska finnas kvar i bussen. Ingen har skadats fysiskt. Polis är på väg till bussen för samtal med föraren och eventuella vittnen uppger polisen.

Svenljunga: Singelolycka på väg 156

En singelolycka har inträffat på länsväg 156 nära Ebbarp utanför Svenljunga. Enligt uppgifter ska föraren varit ensam i fordonet och klarat sig utan allvarligare skador.

Östersund: Brand i mindre byggnad

Räddningsenheter har larmats till Jägmästarvägen i Östersund där det ska brinna i en mindre fristående förrådsbyggnad.

Kalmar: Rökutveckling från byggnad

Räddningstjänsten har larmats till en fastighet på Skeppsbrogatan i Kalmar där man ska ha någon form av rökuteckling.