Archive for juli, 2014

Stockholm: Trafikolycka i Karlbergstunneln

Två personbilar har kolliderat i Karlbergstunneln i Stockholm. Polis och ambulanser är på plats men det är okänt vilka skador de drabbade ådragit sig.

Ulricehamn: Singelolycka

En personbil körde tidigare ikväll av okänd anledning in i ett träd på länsväg 157 vid Skottek söder om Ulricehamn. Det är okänt om någon fördes till sjukhus.

Växjö: Älgolycka

En personbil har kolliderat med en älg på riksväg 30 vid Hylte mellan Växjö och Lammhult. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Helsingborg: Dykare hittades medvetslös

Tidigare ikväll fick en dykare som var medvetslös hjälp upp på land på en camping i Råå i Helsingborg. Dykaren, en kvinna i 20-årsåldern, var medvetslös och fördes till sjukhus varifrån man senare rapporterade till polisen att hon var utom fara.

Malmö: Matbutik rånad på Amiralsgatan

Flera polispatruller söker efter två gärningsmän som vid 22-tiden rånade en matbutik på Amiralsgatan, nära korsningen till Baskemöllegatan i Malmö. Rånarna som ska ha varit mörkt klädda och maskerade för ansiktet, hotade personal i butiken med kniv och försökte tilltvinga sig kontanter. Det är okänt om de fick något med sig men båda försvann sedan i okänd riktning från […]

Stockholm: Spetsig påle med spikar nedstucken i vattnet

Strax efter 21 fann en person av en slump en spetsig påle med ett antal spikar på i vattnet vid Smedsuddsbadet i Marieberg. Där pålen anträffades brukar barn hoppa i vattnet. Dykare kallades till platsen för att söka över botten för att säkerställa att fler pålar inte finns under vattenytan.

Göteborg: Grov mordbrand

Uppdatering: Enligt polisen så fick räddningstjänsten snabbt kontroll över vindsbranden tidigare ikväll på Balladgatan i Brunnsbo. De boende på översta våningen evakuerades och ytterligare några boende med rörelsehinder. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov mordbrand och platsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klara.

Norrköping: Brand i soprum

Uppdatering: Branden i soprummet på Vilbergsgatan i Norrköping var snabbt släckt.  Enligt räddningstjänstens räddningsledare har branden med största sannolikhet startat i en soppåse där någonting har legat och pyrt. Det fanns ingen spridningsrisk då soprummets väggar är av betong.

Linköping: Kvinna förd till sjukhus

Uppdatering: En kvinna i 25-årsåldern fördes till Universitetssjukhuset efter singelolyckan som tidigare inträffade på länsväg 1050, sydväst om Ljungsbro. Enligt polisen så är det i nuläget okänt om hon är svårt skadad.

Karlskrona: Föraren lindrigt skadad

Uppdatering: En man i 50-årsåldern fick föras till sjukhuset för kontroll efter singelolyckan med en motorcykel på Österleden i Karlskrona.

Göteborg: Vindsbrand i åttavåningshus

En större räddningsstyrka är på plats vid en brand i ett åttavåningshus på Balladgatan i Brunnsbo, Hisings Backa. Enligt uppgift så ska det vara en fullt utvecklad brand på vinden.

Norrköping: Brand på Vilbergsgatan

Räddningstjänsten och polis larmades strax efter 21 till en brand i ett flerfamiljshus på Vilbergsgatan i Norrköping. Enligt uppgift så ska det brinna med öppna lågor i ett soprum.

Karlskrona: Motorcykelolycka

En singelolycka med en motorcykel har inträffat på Österleden i Karlskrona. Räddningstjänst och ambulans är på plats, men det är okänt om någon har skadats allvarligt.

Linköping: Singelolycka

Tidigare ikväll inträffade en singelolycka på länsväg 1050, strax sydväst om Ljungsbro. Vid larmtillfället uppgavs en person vara ur bilen men inte kontaktbar.

Hudiksvall: Brand i flera sommarstugor

Räddningstjänsten har larmats till Vitön mellan Hudiksvall och Söderhamn där det uppges brinna i ett flertal sommarstugor och friggebodar.

Eksjö: Trafikolycka på väg 40

En trafikolycka har inträffat på väg 40 mellan Talludden och Broarp sydväst om Eksjö, flera personbilar uppges vara inblandade. Det är oklart om någon person har skadats allvarligt.

Jönköping: Trafikolycka på E4

Strax efter 17:00 tiden inträffade en trafikolycka på E4an i höjd med Gränna, en personbil och en lastbil var inblandade i olyckan. Räddningsstyrka från Gränna och Jönköping fanns på plats tillsammans med polis och ambulans. En person är avförd till sjukhus med ambulans med okända skador.

Malmö: Person påkörd

Räddningstjänsten har larmats till Jörgen Ankersgatan i Malmö där en person uppges ha blivit påkörd. Det är i nuläget oklart om personen skadades allvarligt.

Burlöv: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på Dalbyvägen i Burlöv, två personbilar uppges ha kolliderat. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Uddevalla: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Lyckås väg i Uddevalla där det uppges komma lågor från en balkong. Det är i nuläget oklart hur omfattande branden är.