Archive for juni, 2014

Lycksele: Drunkningsolycka i Rusele

Räddningsenheter larmades vid 22.30-tiden till Rusele där det inträffat en olycka. Det är ännu oklart vad som inträffat men tre personer uppges vara inblandade. En av dessa uppges ha varit okontaktbar och personer på plats påbörjade  livräddande åtgärder uppger polisen.

Simrishamn: Trafikolycka mellan bil och motorcykel

En personbil och en motorcykel är inblandade i en olycka på Fabriksgatan. i Simrishamn. Enligt polisen ska motorcyklisten ha förts i ambulans till sjukhus då denne klagade över smärtor i ryggen.

Hässleholm: Trafikolycka på riksväg 24

Räddningstjänst och flera ambulanser larmades vid 16.30-tiden till en trafikolycka på riksväg 24 i höjd med Röke. Två personbilar och 9 personer var inblandade i olyckan. Olyckan skedde då en personbil försdökte väja för en katt och i samband med detta kolliderade med framförvarande bil, samtidigt som föraren fick sladd på bilen och den hamnade […]

Arvidsjaur: Brand i villa

Räddningsenheter har larmats till Renträsk där det ska ha börjat brinna i en villa. Hur omfattande branden är eller om någon har kommit till skada är fortfarande oklart.

Bromölla: Trafikolycka på länsväg 116

En trafikolycka har inträffat på länsväg 116 mellan  Jämshög och Näsum. Vid olyckan ska ett av fordonen ha hamnat i diket och räddningsenheter är på väg till platsen.

Helsingborg: Drunkningstillbud

En person har hammat i vattnet vid Bredagatan i höjd med Scandlines färjor. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Uddevalla: Tre bilar i kökrock

På riksväg 44 från Torp mot Uddevalla har tre bilar kolliderat i en eventuellt kökrock. Ambulans och räddningsfordon finns just nu på plats.

Hallstahammar: Singelolycka på riksväg 56

En singelolycka har inträffat på riksväg 56 utanför Hallstahammar i riktning mot Västerås. Två vuxna samt ett barn har färdats i fordonet men det är ännu oklart om någon av dessa har skadats.

Torsby: Singelolycka på E45

En singelolycka har inträffat på E45 ett par mil norr om Stöllet. Fyra personer har färdats i fordonet och räddningsenheter är på väg till platsen.

Borlänge: Singelolycka på E16

Räddningstjänsten finns på plats på E16 nära Amsberg där det ska ha inträffat en singelolycka. Det finns för närvarande inga uppgifter om någon har skadats.

Norrköping: Trafikolycka vid Packhusrondellen

Polisen kontaktades av en förare av en färdtjänstbuss. Bussen hade blivit påkörd av en utlandsregistrerad lastbil i Packhusrondellen. Ingen person hade skadats vid olyckan men anmälaren/föraren ville ha hjälp av polis att reda ut pappersarbetet efter olyckan. Då polispatrullen var på plats inträffade ytterligare en olycka i närheten. Även där fick polisen biträda med hjälp […]

Årjäng: Singelolycka på E18

En singelolycka inträffade på middagen på E18 i höjd med Sillerud utanför Årjäng. En person fördes i ambulans till sjukhus.

Norrköping: Lastbilsolycka på länsväg 215

En lastbilsolycka har inträffat på länsväg 215 mellan Göstad och Doverstorp. En person ska ha färdats i fordonet och det är ännu oklart om denne skadats. Räddningsenheter är precis på plats och det finns risk för mycket begränsad framkomlighet vid platsen.

Norrköping: Fikapaus på motorvägen

En polispatrull på E4:an observerade ett ekipage som stannat på vägrenen i höjd med Norsholm. Personerna som färdats i bilen fikade vid motorvägen. Polispatrullen stannade för att undersöka om personerna var i behov av hjälp. Det visade sig att bilen de färdats i havererat och att personerna väntade på bärgningsbil. I väntan på bärgaren hade […]

Gävle: Motorcykelolycka på E4

En motorcykelolycka har inträffat på E4 drygt en mil norr om Gävle. Ambulans och polis är på väg till platsen och det är oklart hur det gått för mc-föraren.

Helsingborg: Trafikolycka på Rausvägen

Ambulans och räddningstjänst är på väg till Rausvägen i Helsingborg där det ska ha inträffat en kollision mellan två fordon.

Motala: Trafikolycka på Tegelviksvägen

En trafikolycka mellan en personbil och en motorcykel har inträffat i korsningen Tegelviksvägen och Hundstensgatan i Motala. Två personer är drabbade och räddningsenheter har precis kommit på plats.

Hallsberg: Läckande godsvagn orsakar tågstopp

Vid niotiden larmades räddningstjänsten i Hallsberg till en läckande godsvagn. Enligt uppgifter ska det vara svaveldioxid som läcker ut och som gör att tågtrafiken har stoppats och även några vägar intill platsen stängts av tills läckan är tätad.

Karlshamn: Singelolycka

En singelolycka inträffade på morgonen på Holländaregatan. Det har inte framkommit om någon skadades vid olyckan.

Emmaboda: Brand i källarförråd

Räddningstjänsten larmades i natt till en bostadsfastighet på Hantverkargatan i Emmaboda där det börjat brinna i ett källarförråd.  Ingen person ska ha kommit till skada.