Archive for maj, 2014

Flen: Singelolycka på riksväg 53

En singelolycka har inträffat på riksväg 53 i Sparreholm. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns risk för begränsad framkomlighet.

Borås: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på Hultasjögatan i Borås. En personbil ska ha kört av vägen och in i ett elskåp. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Ängelholm: Rökutveckling från butik

Polis och räddningstjänst har  skickats till Storgatan i Ängelholm med anledning av att det är rökutveckling  i en butikslokal på adressen. Någon ytterligare information om händelsen finns ännu inte.

Emmaboda: Singelolycka vid Skallebo

En singelolycka har inträffat vid Skallebo utanför Emmaboda. En person har färdats i fordonet och klagar över nacksmärtor. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Norrköping: Singelolycka

En singelolycka inträffade tidigare idag nära Sandbyhovsrondellen i Norrköping. En personbil sladdade av vägen och hamnade i diket. Ingen person ska ha kommit till skada vid händelsen.

Säter: Ingen kvar i fordonet

Uppdatering: När räddningsenheterna kom på plats vid Ulvshyttan påträffade man ett rejält krockat fordon som kört rakt in i ett träd. Någon person fanns dock inte kvar och polis sökte i området med hund.

Norrköping: Torrkokning

UppdateringNär räddningstjänsten kom på plats på Gråbergsgatan kunde man snabbt konstatera att rökutvecklingen orsakades v en mindre torrkokning och ingen person hade kommit till skada.

Norrköping: Rökutveckling i lägenhet

Räddningsenheter har larmats till en lägenhet på Gråbergsgatan där det ska vara rökutveckling.

Säter: Singelolycka vid Ulvshyttan

En singelolycka har inträffat vid Ulvshyttan utanför Säter. En personbil har kört av vägen och in i ett träd.

Linköping: Brand i personalrum

Räddningstjänsten har larmats till Cafe´Espresso House på Nygatan där man ska ha en brand i ett personalrum på andra våningen. Det är inte känt vad som börjat brinna och om någon har kommit till skada.

Härjedalen: Singelolycka utanför Sveg

En singelolycka har inträffat i höjd med Vänsjö öster om Sveg. En personbil med husvagn ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Det är ännu oklart om någon person har skadats.

Älmhult: Olycka med rallybil

En olycka har inträffat under en rallytävling vid Virestad utanför Älmhult. Enligt uppgifter ska både rallyföraren samt kartläsaren ha skadats vid olyckan och räddningsenheter är på väg till platsen. Olyckan ska ha inträffat på specialsträcka 3.

Krokom: En omkom i arbetsolycka

Polis och räddningstjänst kallades på morgonen till Lundsjön, Krokom där en man hittats fastklämd vid en skogsmaskin som vält. Skogsmaskinen transporterades på en trailer vars bakhjul skurit ner utanför vägkanten så att hela ekipaget lutade kraftigt. Föraren har troligtvis varit på väg in i maskinens hytt när maskinen glidit av trailern och vält varvid föraren […]

Avesta: En förd till sjukhus

Uppdatering: En person fördes i ambulans till sjukhus då denne klagade över ryggsmärtor i samband med olyckan på Dalavägen vid Krylbo utanför Avesta tidigare.

Bengtsfors: Singelolycka

På länsväg 172 vid infarten till Björnmyren har det inträffat en singelolycka med personbil. Enligt polisen ska olyckan inträffat norr om Billingsfors. Det finns ännu inga uppgifter om någon har skadats vid olyckan.

Avesta: Singelolycka på Dalavägen

En singelolycka har inträffat på Dalavägen utanför Avesta. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Nyköping: Motorcykelolycka på E4

En motorcykelolycka har inträffat på E4 i höjd med Stavsjö. Ambulans och räddningsfordon har larmats till platsen och det finns inga uppgifter om skadeläget på den drabbade.

Sunne: Singelolycka på Gräsmarksvägen

En singelolycka har inträffat på Gräsmarksvägen strax utanför Sunne. Enligt uppgifter ska en personbil kört av vägen och voltat flera varv. Enligt de första uppgifterna ska en person ha skadats vid olyckan.

Haninge: Grov misshandel på Runstensvägen

En busschaufför larmade på morgonen om att en man blivit misshandlad och satt i en blodpöl på Runstensvägen. Mannen blödde ganska kraftigt uppger polisen. Han har blivit misshandlad av fyra personer. Mannen vill inte säga vem som slagit honom. Han vill inte medverka i en utredning. Mannen fördes till Södersjukhuset med ambulans och polismännen skriver […]

Mantorp: Inbrott i villa

Strax efter 01 natten till lördagen anmäldes ett villainbrott i Mantorp. Flera polispatruller åkte till platsen och spårning med polishund genomfördes men ingen gärningsman kunde gripas. Villan kommer undersökas av tekniker. Uppger polisen på sin hemsida.