Archive for april 25th, 2014

Sundsvall: Trafikolycka

Två personbilar kolliderade tidigare ikväll på E14 vid Hällsjö utanför Matfors. Enligt polisen så fick två personer föras till sjukhus med okända skador.

Malmö: Motorcyklist körde in i bil

Vid 22.45-tiden kolliderade en motorcyklist med en personbil på Hindbyvägen i Malmö. Enligt polisen så inträffade olyckan då motorcykel med förare och passagerare skulle köra om en personbil. Personbilen påbörjade en vänstersväng vilket gjorde att motorcykeln körde in i personbilens sida och fortsatte sedan in i en parkerad bil. Föraren och passageraren är förda till sjukhus […]

Kristianstad: Brand i bänkar

Räddningstjänsten har larmats till Fröknegårsskolan i Kristianstad där det uppges brinna i bänkar och annat bråte på skolgården.

Härryda: Inget farligt föremål anträffades i flygplanet

Uppdatering: Bombtekniker har genomsökt flygplanet på Landvetter med hund och man kunde inte finna någon bomb. Vid 23-tiden fick passagerarna hämta sina tillhörigheter, genomgå en säkerhetskontroll och fortsätta färden med ett annat flygplan. En man som sa att det fanns en bomb i bagageutrymmet greps och är numera anhållen.

Kävlinge: Olycka vid järnvägsstation

Räddningsenheter är på väg till stationen i Kävlinge där det har inträffat någon form av olyckstillbud och en person uppges ha skadats.

Sundsvall: Trafikolycka på E14

En trafikolycka har inträffat på E14 i höjd med Hällsjö väster om Sundsvall. Räddningsenheter finns just nu på plats och man får räkna med begränsad framkomlighet.

Växjö: Trafikolycka vid Samarkand

En trafikolycka har inträffat utanför Rusta, Samarkand i Växjö. Två fordon har kolliderat och räddningsenheter har nyligen kommit på plats.

Gävle: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 i höjd med Testebo norr om Gävle.  Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen och det finns risk för begränsad framkomlighet.

Järfälla: Rånförsök i Kallhäll

En livsmedelsbutik på Fabelvägen i Kallhäll blev ikväll utsatt för ett rånförsök. Tre personer maskerade med huvor och beväpnade med pistolliknande föremål har hotat personalen och begärt pengar. De fick dock inte med sig något och lämnade springande. Ingen är fysiskt skadad uppger polisen.

Härryda: Planet evakuerat

En passagerare har uppgett att han lagt en bomb i bagareutrymmet. Alla passagerarna är kvar på planet och det uppges att det är lugnt på platsen. Planet kommer att evakueras så snart bussar anländer. Klockan 16.50 inleds evakueringen av planet. Räddningstjänsten och polis är vid planet.  Inga kända fysiska personskador. Bombtekniker på väg till Landvetter. […]

Härryda: Flyg nödlandade efter bombhot

Ett flygplan med närmare 100 passagerare har landat på Landvetter flygplats sedan man fått in ett bombhot. En stor räddningsstyrka finns just nu på plats. Enligt uppgifter var flygplanet på väg till Oslo. Någon ytterligare information om händelsen finns för närvarande inte.

Varberg: Fordon med släp välte

Ett fordon med släp har vält på vägen mellan Ottersjö och Dagsås nordost om Tvååker. Enligt uppgifter ska det finnas ett mindre antal ungdjur på släpet.

Örebro: Singelolycka på riksväg 52

En bil med husvagn har kört av vägen och in i ett träd på riksväg 52 vid Dimbo gård nära gränsen mot Katrineholm. Ambulans och räddningstjänsten är på väg till platsen och det finns inga uppgifter om skadelägete på de drabbade.

Linköping: Motorcykelolycka

En motorcykelolycka har inträffat i närheten av Sjögestad. MC-föraren uppges ha skadats men är vaken och kontaktbar. Ambulans och polis är på plats.

Malmö: Trafikolycka mellan bil och lastbil

En personbil och lastbil har kolliderat på Drottninggatan i Malmö. Personbilen släpades framför lastbilen ett stycke.  En person i bilen fördes med okända skador till sjukhus.

Hudiksvall: Person påkörd

En person har blivit påkörd av ett motorfordon vid rondellen utanför ICA Maxi i Hudiksvall. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Höör: Trafikolycka på riksväg 23

En trafikolycka har inträffat på riksväg 23 norr om Höör. En personbil och en motorcykel uppges ha kolliderat och räddningsenheter är på väg till platsen.

Flen: Trafikolycka på riksväg 55

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat i korsningen av riksväg 55 och riksväg 57. Enligt de första uppgifterna ska de inblandade själva ha kunnat ta sig ur fordonen.

Uppvidinge: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på länsväg 946 väster om Alstermo. En personbil uppges ha kört av vägen och hamnat i diket. Det är i nuläget oklart om det är personskador men både ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.

Uddevalla: Olycka på Bastiongatan

En olycka har inträffat på Bastiongatan i Uddevalla. Två fordon ska vara inblandade i olyckan och enligt ännu obekräftade uppgifter ska minst en person vara skadad.