Archive for april, 2014

Älvsbyn: Brand i garage

Vid 23-tiden utbröt av okänd anledning en brand i ett mindre garage på Smedjevägen i Korsträsk. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha kommit till skada.

Vaggeryd: Inga personskador

Uppdatering: Lastbilsbranden tidigare ikväll var på påfarten från riksväg 30 till E4 i höjd med Stigamo. Enligt Räddningstjänsten så var det en fullt utvecklad brand i lastbilen men ännu inte i släpet då de anlände till platsen.

Botkyrka: Blev hotad vid försök att släcka bilbrand

En person larmade strax efter 23 polis då det brann under en bil på Värdshusvägen i Fittja. När personen försökte att släcka branden så kom det fram en man och hotade honom. Inringaren lämnade platsen då han inte vill utsättas för mer hot eller våld. När polisen anlände till platsen så brann det i två […]

Malmö: Större bråk

Polisen fick strax före 22-tiden samtal om att flera personer slogs med tillhyggen på en tomt i Oxie. När man anlände till platsen så var det lugnt men en person fick föras till sjukhus med ambulans och två skadade fördes till sjukhuset i polisbil. Ingen ska ha gripits och det är okänt vad som utlöste […]

Sundsvall: Trafikolycka

Två bilar uppges ha kolliderat på Verkstadsgatan i Skönsberg. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Haninge: Föraren tog sig ut ur bilen

Uppdatering: Det var en personbil som tidigare ikväll rullade över kajkanten vid småbåtshamnen på Dalarö. En kvinna uppges ha befunnit sig i bilen men hon tog sig ur den.

Lund: Valborg i stadsparken

En speciell kommendering med 100 poliser bevakade valborgsfirandet i stadsparken i Lund. Man arbetade förebyggande och ertappade minderåriga med alkohol vilken förverkades. Sammanfattning fram till kl 23.30. Cirka 15 personer omhändertagna för fylleri, 10 rapporterade för att ha beträtt spårområde/järnvägsspår, 80 rapporter gällande brott mot alkohollagen och förverkande av alkohol från ungdom, 1 gripen för våld […]

Vaggeryd: Brand i lastbil

Räddningstjänsten och polis har larmats till E4 mellan Vaggeryd och Jönköping där man uppges ha brand i en lastbil.

Avesta: Snöoväder på Valborgsmässoafton

Avestaborna fick fira Valborgsmässoafton i snöoväder. Den här bilden är tagen på Strandbacken och det var inte trångt runt majelden.

Danderyd: Man gripen misstänkt för mordförsök

Tidigare ikväll larmades ambulans och polis till en bostad i Enebyberg där en svårt skadad kvinna skulle befinna sig. Enligt polisen så fördes kvinnan till sjukhus med allvarliga skador. En man som befann sig på adressen greps misstänkt för försök till mord alternativt dråp.

Falun: Bilbrand

Räddningstjänsten är på plats på Tiskenparkeringen där det uppges brinna i en personbil.

Haninge: Bil i vattnet

Räddningsenheter har larmats till småbåtshamnen på Dalarö där ma observerat en bil i vattnet. Någon ytterligare information om händelsen finns inte just nu.

Linköping: Brand i husvagn

Räddningstjänsten har larmats till Roxengatan vid småbåtshamnen där det brinner i en husvagn. Enligt anmälaren ska det finnas spridningsrisk till bilar i närheten.

Alingsås: Brand i garagebyggnad

Det har brunnit i ett garage vid Marbogården längs med E 20. Enligt polisen är det en i en verkstadsdel efter att man kapat rör i lokalen. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott. Ingen person ska ha kommit till skada vid händelsen.

Luleå: Viltolycka på riksväg 94

En viltolycka har inträffat på riksväg 94 i höjd med Alvik. En personbil med tre personer i har kolliderat med en älg. Enligt polisen ska minst en av de drabbade ådragit sig lindrigare skador. En viltvårdare har kallats ut till platsen.

Falun: Trafikolycka mellan bil och moped

En trafikolycka inträffade strax efter sju i rondellen vid Origo i Falun. En personbil och en moped var inblandade i olyckan. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska ingen person ha skadats allvarligt.

Oxelösund: Trafikolycka på väg 511

En trafikolycka har inträffat på länsväg 511 mot Näverkvarn utanför Oxelösund. En motorcyklist ska ha blivit påkörd av en bil och räddningsenheter har just kommit på plats. Det finns inga uppgifter om skadeläget på de drabbade.

Karlsborg: Motorcykelolycka

En motorcykelolycka inträffade på eftermiddagen på länsväg 202 vid Lilla Ängen utanför Karlsborg. MC-föraren fördes i ambulans till sjukhus med oklara skador.

Hagfors: Trafikolycka vid Geijersholm

En trafikolycka inträffade strax efter fem vid Geijersholm utanför Hagfors. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus.

Karlsborg: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Bredsjövägen utanför Karlsborg där det ska brinna på vinden till en villa.