Archive for februari, 2014

Borås: Singelolycka på riksväg 40

En singelolycka inträffade ikväll på riksväg 40 vid Nabbamotet utanför Borås. Det finns inga uppgifter om någon person behövde föras till sjukhus.

Jönköping: Singelolycka

En singelolycka inträffade vid 22-tiden vid Hedenstorpsområdet väster om Jönköping. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska föraren ha lämnat fordonet när utryckningsfordon kom på plats.

Göteborg: Brand i lägenhet

Räddningstjänsten larmades strax efter tio till Svangatan i Göteborg där det ska ha börjat brinna i en lägenhet. Det finns inga uppgifter hur omfattande branden var eller om någon person kom till skada.

Sollefteå: Mannen skjuten av polis

Uppdatering: Polisen tvingades ikväll skjuta mot den man som tidigare på dagen sköt mot polis i ett samhälle utanför Sollefteå. Under bevakningen av mannens fastighet kom han vid 18.30-tiden ut och hotade poliserna på plats med ett skjutvapen. Polis på plats sköt först ett skott mot benen utan verkan. Därefter avlossades ytterligare ett skott mot […]

Örebro: Älgolycka på riksväg 50

En älgolycka har inträffat på riksväg 50 mellan Kvinnersta och Frövirondellen. Utryckningsfordon är på väg till platsen och det är inte känt om någon person har skadats.

Uppsala: Brand i lägenhet

Räddningstjänsten larmades ikväll till Karlsrogatan i Uppsala där det börjat brinna i en lägenhet på bottenvåningen. Det har inte framkommit om någon person skadades vid branden.

Norrköping: Röklukt i trapphus

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Grundläggaregatan i Norrköping där boende känner röklukt i trapphuset.

Hörby: Singelolycka i Romna

En singelolycka har inträffat vid Romna utanför Hörby. En vuxen samt ett barn har färdats i fordonet men det är ännu oklart om någon av dessa har skadats.

Borlänge: Bilbrand på Kanders gata

Räddningstjänsten är på väg till en bilbrand på Kanders gata i Borlänge. Enligt anmälaren ska fordonet som brinner stå nära en husvägg.

Stockholm: Rån mot närbutik

En man med pistolliknande föremål har rånat en närbutik på Högbergsgatan i Stockholm. Mannen försvann från platsen till fots och flera polispatruller deltar nu i sökandet efter gärningsmannen.

Avesta: Bostadshus förstört vid brand

Ett bostadshus totalförstördes på eftermiddagen vid en brand i Hjulmakarbo utanför Avesta.  Det var en lokförare som såg att det brann i byggnaden. När räddningsenheter kom på plats var byggnaden övertänd. Ingen person ska ha kommit skada.

Göteborg: Arbetsolycka i Sävenäs

En arbetsolycka inträffade vid 16,30-tiden i Sävenäs, Göteborg.  En man ska ha på  okänt sätt fått någon typ av frätskador, oklart skadeläge. Mannen har på egen hand tagit sig till akuten för vård uppger polisen.

Helsingbog: Brand i källare

På efermiddagenpå fredagen började det brinna för andra gången  i hyreshuset på Norra Stenbocksgatan i Helsingborg. Denna gången var det trappuppgångarna 21-23 som drabbades. Den 24:e februari var det uppgångarna 13-19 som var drabbade där flera personer skadades. Denna gången var det ingen som behövde föras till sjukhus, men någon som chockades av händelsen. En […]

Malmö: Flera bilar i kollision på E65

Fyra personbilar var på eftermiddagen inblandade i en kollision på E65 vid trafikplats Oxie i riktning mot Ystad. Det var inledningsvis oklart om någon person skadats i samband med olyckan. Polis och räddningstjänst kallades till platsen.

Heby: Misstänkt drunkningsolycka

Räddningsenheter är på väg till  Östaholm utanför Heby där en person saknas efter fiske. Mannen har inte återvänt och man har nu anträffat ett fordon vid platsen och ska påbörja sökandet.

Sollefteå: Man avlossade skott mot poliser

Polisen i Västernorrland har sedan 12.30-tiden idag arbetat med ett ärende där en man ska omhändertas. Mannen har tillgång till vapen och har hotat att använda dessa. Det var i samband med att polisen spärrade av platsen för att skydda tredje man som mannen avlossade skott ut från fastigheten. Insatsen pågår i Selsjön, Sollefteå.  Läget uppges […]

Kalmar: Singelolycka vid sjukhuset

En singelolycka inträffade på eftermiddagen utanför Sjukhuset i Kalmar. En personbil körde av okänd anledning in i räcket. Det har inte framkommit om de som färdades i fordonet skadades.

Laholm: Trafikolycka på Öringevägen

En trafikolycka har inträffat på Öringevägen i Laholm. Två personer uppges vara inblandade i olyckan men det är ännu oklart om någon av dessa har skadats.

Uppsala: Skärmflygare nödlandade

En skärmflygare tvingades nödlanda på en åker längs länsväg 1060, strax söder om Berga. Anledningen till nödlandningen ska bero på motorhaveri. Piloten klarade sig oskadd skriver polisen på sin sida.

Halmstad: Singelolycka på E6

En personbil körde på eftermiddagen in i vägräcket på E6 nära Kvibille.  Ingen person kom till skada vid händelsen men det uppstod en del trafikproblem i samband med olyckan.