Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Sidan fungerar inte

Sidan fungerar ännu inte men nu har jag lyckats skapa en kopia av den dock utan nyheterna som varit. Besök i fortsättningen http://www.wighsnews.se/wordpress För att se äldre nyheter kan man gå tillbaka på htttp://www.wighsnews.nu/wordpress. Vi hoppas att vi inte stöter på problem på wighsnews.se Uffe

Test

Test av ST

Vännäs: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på Östra Järnvägsgatan i Vännäs. Det är okänt om någon person har kommit till skada.

Linköping: Trafikolycka i Vallarondellen

En trafikolycka har inträffat i Vallarondellen, Linköping. Enligt uppgifter ska en personbil blivit påkörd av ett bakomvarande fordon. Ingen person uppegs ha ådragit sig några allvarligare skador vid händelsen.

Motala: Brand i bil

Räddningstjänsten har larmats till en brand i en bil söder om Godegård utanför Tjällmo. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats.

Linköping: Singelolycka på Nya Ledbergsvägen

En singelolycka har inträffat på Nya Ledbergsvägen vid påfarten till Linköping. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska en person vara skadad och räddningsenheter är på väg till platsen.

Norrköping: En förd till sjukhus

Uppdatering: En person fick föras i ambulans till sjukhus med okända skador i samband med singelolyckan på riksväg 51 mellan Ringeby och Eriksbergsrondellen utanför Norrköping.

Norrköping: Singelolycka på riksväg 51

En singelolycka har inträffat på riksväg 51 strax utanför Norrköping. Räddningsenheter finns just nu på plats.

Linköping: Singelolycka vid Nykil

En singelolycka har inträffat på länsväg 621 i höjd med busshållplatsen vid Eriksberg norr om Nykil. Två personer ska ha färdats i fordonet och det är ännu oklart om någon av dessa har skadats. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Linköping: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 i höjd med trafikplats Linköping norra.  Det är ännu okänt om någon person skadats och räddningsenheter är just nu på plats.

Norrköping: Inbrott på Mediamarkt

Klockan 04.16 inkom inbrottslarm från Mediamarkt på Koppargatan. När den första polispatrullen var på plats efter några minuter flydde tre gärningsmän från platsen, två till fots och en i en bil som gärningsmannen dumpade efter några hundra meter för att därefter fortsätta flykten till fots. En misstänkt gärningsman har gripits när han försökte gömma sig i […]

Kinda: Brand på Svenmyra gård

Räddningstjänsten och polis är på väg till Svenmyra gård söder om Bestorp där en högspänningsledning uppges ha orsakat en brand. Vad som brinner är dock okänt.

Norrköping: RV55 avstängd efter olycka

Klockan 19.55 körde en personbil in i vajerräcket på riksväg 55 vid bron över mot Jursla norr om Norrköping. Enligt vakthavande vid polisen i Östergötland så ska ingen ha skadats, men vägen är sent på kvällen avstängd då en kranbil är på plats och lagar något. Trafiken leds om via Åby mot Graversfors.

Norrköping: Ingen olycka anträffad

Uppdatering: Räddningsenheter har nu kört E4 söderut utan att upptäcka någon lastbil som kört av vägen och man återgår nu mot Norrköping.

Norrköping: Lastbilsolycka på E4

En lastbilsolycka har inträffat på E4 i södergående fil mellan avfarten till Löfstad och avfarten till Melby. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om någon person har skadats.

Mjölby: Kvinna till sjukhus

Uppdatering: En kvinna fick föras till Universitetssjukhuset i Linköping men okända skador,  efter singelolyckan inatt på länsväg 515 vid Varpdalen utanför Boxholm.

Norrköping: Brand i parkeringshus

Räddningstjänsten har larmats till Tegelängsgatan i Norrköping, där det uppges brinna i en bil i ett parkeringshus.

Mjölby: Singelolycka på länsväg 515

En personbil har voltat på länsväg 515 i höjd med Varpdalen utanför Boxholm. Enligt dom första uppgifterna ska två personer vara drabbade, båda personerna har tagit sig ur fordonet på egenhand.

Norrköping: Rökutveckling från gymnastikbyggnad

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till gymnastikbyggnaden på Navestadsskolan där en person hade observerat hur det kom rök från taket.  När räddningsenheterna kom på plats kunde man konstatera att det var några som tänt en mindre eld inne på gården och satt och drack glögg.

Norrköping: Singelolycka utanför Skärblacka

En singelolycka har inträffat på länsväg 215 i höjd med Ljusfors utanför Skärblacka.  Enligt uppgifter ska ingen person ha skadats allvarligt vid händelsen.