Nyköping: Blev slagen i magen med golfklubba

En 27-årig man anhölls sent på torsdagskvällen i Nyköping för grov misshandel. Enligt polisen så ska mannen ha slagit en annan man i magen med en golfklubba. Mannen som blev slagen fick uppsöka akuten för magsmärtor.

Finspång: Singelolycka

En personbil har kört i diket efter att föraren väjt för ett djur på riksväg 51 korsningen länsväg 211 vid Örmon utanför Ljusfallshammar. Föraren uppges ha tagit sig ut ur fordonet.

Malmö: Bilbrand

Det ska av okänd anledning brinna i en personbil på en parkering på Eriksdalsgatan i Malmö. Enligt de första uppgifterna så är det en fullt utvecklad brand.

Göteborg: Rökutveckling från lägenhet

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till ett flerfamiljshus på Kometgatan i södra Bergsjön där det uppges vara rökutveckling från en lägenhetsdörr.

Vetlanda: Bil i lyktstolpe

En personbil har av okänd anledning kört in i en lyktstolpe på Kullgatan i Vetlanda, Det är okänt om någon har kommit till skada.

Västerås: Bilbrand

Räddningstjänsten har larmats till Flugsnappargatan i Västerås då det ska brinna i en personbil på en parkering.

Malmö: Inga personskador

Foto: Mikael Nilsson

Foto: Mikael Nilsson

Uppdatering: Ingen ska ha kommit till skada i samband med detonationen i anslutning till en fastighet på Rönnbackegatan i Malmö. Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning.

Foto: Mikael Nilsson

Foto: Mikael Nilsson

Örebro: Mord- mannen har avlidit

Uppdatering: Mannen som tidigare fördes till sjukhus med livshotande skador efter det grova våldsbrottet i Almby i Örebro har enligt polisen avlidit. Brottsrubriceringen är nu ändrad till mord.

Malmö: Explosion på Rönnbackegatan

En explosion har inträffat på Rönnbackegatan i Malmö. Det är okänt om någon har skadats men det uppges vara skador på bilar och fönsterrutor.

Örebro: Grovt våldsbrott

Ett grovt våldsbrott har inträffat i Alby,  Örebro. Enligt polisen har en person förts till sjukhus med livshotande skador. I nuläget lämnar polisen inte ut någon ytterligare information om händelsen.

Avesta: Trafikolycka på riksväg 70

Foto: Torbjörn Wåhlin

Foto: Torbjörn Wåhlin

En trafikolycka inträffade ikväll på riksväg 70 vid Sonnboviken utanför Avesta. Tre personer var inblandade i olyckan men det finns ännu inga uppgifter vilka skador din drabbade ådrog sig.

Mullsjö: Trafikolycka på riksväg 26

En trafikolycka har inträffat mellan en lastbil och en personbil på riksväg 26 nära norra infarten till Mullsjö.  Tre personer är inblandade i olyckan men det är för närvarande oklart om någon av dessa har skadats och räddningsenheter är på väg till platsen.

Eskilstuna: Trafikolycka på Folkestaleden

En kollision inträffade strax efter sex på Folkestaleden i höjd med Jula  i Eskilstuna. En moped och en bil kolliderade och enligt uppgifter ska en av de inblandade ha förts i ambulans till sjukhus.

Tyresö: Rån mot Guldbutik

Patruller larmades ikväll till en Guldbutik i Tyresö centrum  där man utsatts för ett rån. Gärningsmännen var två stycken, mörkt klädda och har lämnat centrumanläggningen på en moped.  På vilket sätt gärningsmännen har varit beväpnade samt om de fick med sig något är inte klarlagt än. Patruller är i centrum för att prata med butikspersonalen samt eventuella vittnen. Övriga patruller söker efter gärningsmännen samt den mopeden de har setts lämna på.

Norrköping: Cyklist påkörd

Foto: Björn Persson

Foto: Björn Persson

En cyklist blev vid 17-tiden påkörd av ett motorfordon på Surgatan i Norrköping. Den påkörde ådrog sig sår i pannan och fördes i ambulans till sjukhus.

Kristinehamn: Brand i villa

Räddningstjänsten är på plats på Kantarellvägen i Kristinehamn där det ska brinna i en villa. Det är oklart hur omfattande branden är.

Mölndal: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på Söderleden i Mölndal. Enligt dom första uppgifterna ska en lastbil vara inblandad. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Bjuv: Singelolycka på väg 110

En personbil har kört in i vägräcket på väg 110 vid norra infarten till Bjuv. Enligt uppgifter ska ingen person ha kommit till skada.

Värnamo: Trafikolycka

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på Malmövägen i Värnamo. Enligt uppgifter ska fyra personer vara drabbade.

Östersund: Singelolycka på E45

En singelolycka har inträffat på E45 utanför Östersund. Det är i nuläget oklart om någon person har kommit till skada.