Säffle: Singelolycka utanför Nysäter

Räddningstjänsten larmades strax före ett till länsväg 175 norr om Nysäter där det inträffat en singelolycka. Enligt de första uppgifterna ska fyra personer ha färdats i fordonet.  Det har inte framkommit om någon av de drabbade skadades vid olyckan.

Markaryd: Bil fattade eld vid olycka

En personbil körde vid 00.30-tiden av vägen och in i ett träd på Kyrkvägen i Traryd. Vid olyckan ska fordonet ha börjat brinna och enligt ännu obekräftade uppgifter ska flera personer ha setts springa från platsen. Det är för närvarande oklart om någon person kom till skada vid olyckan.

Södertälje: Brand i container

Räddningstjänsten larmades strax efter midnatt till Brunnsängs Centrum där det börjat brinna i en container stående på en lastkaj.

Stockholm: Brand i container

Räddningstjänsten har larmats till Grimstagatan i Stockholm där det ska brinna i en fristående container.

Stockholm: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten är på väg till Bergsrådsvägen där det brinner i en personbil.

Stockholm: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten har larmats till en parkering vid Flatenbadet där det ska brinna i ett motorfordon.

Karlstad: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten har larmats till Drottninggatan i Karlstad där det ska ha börjat brinna i ett motorfordon.

Helsingborg: Brand i husvagn

Polis och räddningstjänst åker till Fältarpsvägen med anledning av en brinnande husvagn. Övriga omständigheter är inledningsvis okända uppger polisen.

Sotenäs: Singelolycka vid Stranderängs Bro

En bil har kört av vägen och hamnat i diket vid Stranderängs Bro, Sotenäs. Det är ännu oklart om någon stannat då anmälaren bara passerat platsen.

Mora: Misstänkt lägenhetsbrand

Räddningsenheter är på väg till en bostadsfastighet på Karsvägen i Mora där man har en misstänkt lägenhetsbrand.

Gislaved: Bil kört in i vajerräcket

Foto: Henrik Snygg / HS-Foto

Foto: Henrik Snygg / HS-Foto

En personbil med fem personer i ska ha kört in i vajerräcket på riksväg 27 strax väster om Gislaved. Samtliga som färdats i fordonet ska själva ha kunnat ta sig ur fordonet och det är ännu oklart om någon av dessa har skadats.

Lidköping: Singelolycka på Reginagatan

En singelolycka har inträffat i korsningen Reginagatan och Västgötagatan i Lidköping. Det finns ännu inga uppgifter om någon person har kommit till skada vid olyckan och räddningsenheter är på väg.

Karlskrona: Viltolycka på E22

En viltolycka har inträffat på E22 nära Brömsebro norr om Fågelmara. En personbil uppges ha kolliderat med en älg och en person uppges vara skadad. Det finns risk för begränsad framkomlighet i norrgående körfält där olyckan inträffat uppger Trafikverket.

Sundsvall: Rån mot Gugges

Flera polispatruller larmades ikväll till Gugges på Hårdvallsgatan i Sundsvall med anledning av ett rån. Omständigheterna kring rånet är för närvarande okänd.  Två gärningsmän har lämnat platsen i riktning mot Nackstahållet. En gärningsmanm har vit tröja och den andra en svart tröja. Polisen är mycket intresserade av alla iakttagelser i området före och efter rånet.

Lilla Edet: Singelolycka på E45

En singelolycka har inträffat på E45 utanför Lilla Edet. Enligt uppgifter ska föraren ha färdats ensam i fordonet och har kunnat ta sig ur utan allvarligare skador själv.

Södertälje: Fyrhjulingsolycka i Hölö

En fyrhjulingsolycka har inträffat på Klyvstigen i Hölö. Enligt de första uppgifterna ska minst en person vara skadad då fyrhjulingen kört in i en bergvägg uppger polisen.

Malmö: En person skjuten

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

En person ska ha blivit skjuten på Bennets väg i Malmö.  Flera polispatruller larmades till platsen  där en skadad person anträffades. Övriga omständigheter är inledningsvis okända.

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Landksrona: Rökutveckling i villa

Räddningstjänsten har larmats till Sunnavägen i Asmundtorp utanför Landskrona där man haft en brand i ett kök. Enligt uppgifter ska man lyckats släcka branden men det är mycket rök i villan. En person uppges ha inandats rök vid händelsen.

Skellefteå: Singelolycka utanför Jörn

En singelolycka har inträffat på vägen mot Österjörn sydost om Jörn. Enligt de första uppgifterna ska ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan och räddningsenheter är på väg till platsen.

Karlskrona: Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 mellan Lösen och Ramdala. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Räddningsenheter finns just nu på plats och man får räkna med något begränsad framkomlighet.