Stockholm: Minibuss i räcket

En minibuss har av okänd anledning kört in i räcket på riksväg 73 i södergående riktning vid Enskede. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Stockholm: Bilbrand

Räddningstjänsten har larmats till en brand i ett fordon på Tenstavägen i Tensta, nordväst om Stockholm.

Avesta: Brand i blomlåda

Foto: Niklas Hagman

Foto: Niklas Hagman

Vid midnatt larmades räddningstjänsten till en brand i en byggnad på Corneliusgatan i Avesta, När man anlände till platsen så visade det sig brinna i en blomlåda intill en vägg.

Malmö: Olycka på Mariedalsvägen

Foto: Fritz Schibli/ TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli/ TOPNEWS

En personbil har kört upp på en refuge på Mariedalsvägen i Malmö. Efter olyckan uppges två personer ha setts springa från platsen. Bilen har fått omfattande skador.

Haninge: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på riksväg 73 mellan trafikplats Västerhaninge och trafikplats Jordbro. Om någon har skadats är okänt.

Göteborg: Bilbrand

Räddningstjänsten och polis är på plats på Gropens gård i Hammarkullen där det ska brinna i en personbil.

Kramfors: Äldre man försvunnen

Polisen söker sedan tisdagskvällen efter en 75-årig man som är försvunnen sedan 18.30-tiden i Häggvik söder om Nordingrå. Enligt polisen så misstänks mannen ha drunknat då han har setts gå i vattnet på en badplats och hans kläder och tillhörigheter fanns kvar på stranden.

Valdemarsvik: Inga personskador

Uppdatering: Enligt polisen så ska det ha brunnit i källaren på asylboendet på Pionvägen i Gusum. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning då brandorsaken i nuläget är okänd. Inga personer kom till skada.

Karlskrona: Doug Seegers gästade Aspö

Foto & Text: Björn Hansson/ Linslusfoto

Foto & Text: Björn Hansson/ Linslusfoto

Doug Seegers framgångssaga började med TV-serien Jills veranda. Visst var historien slipad för att ge bättre intryck i tv, men bitar av den stämmer säkert. Doug var tills för ett halvår sedan en relativt okänd trubadur även i hemlandet USA. Han var fattig och till och från hemlös, men han hade sin gitarr och en makalös sångröst. Och så kom ett TV-team från ett litet land långt uppe i norr och livet förändrades. På en vecka gick gatumusikanten från gatan till finrummen världen över och ikväll kom han till Aspö utanför Karlskrona.

Emmaboda: Ladugård brann ner

Foto: Göran Johansson/ Sydostnyheter

Foto: Göran Johansson/ Sydostnyheter


Uppdatering: 
Det var en ladugårdsbyggnad som tidigare ikväll brann ner i Ödevata öster om Emmaboda. Enligt uppgift så var det familjen som upptäckte branden då de kom hem och då hade byggnaden till stort sett brunnit ner.

Malmö: Brand i sophus

det uppges brinna i ett fristående sophus på Klyvaregränd i Malmö. Räddningstjänsten är på väg till platsen.

Valdemarsvik: Rökfyllt trapphus och källare

Räddningstjänsten har larmats till Pionvägen i Gusum där det ska vara rökfyllt i trapphuset och källaren på ett asylboende.

Göteborg: Älgolycka

En personbil har kolliderat med en älg på länsväg 190 i höjd med Hjällboskolan i Angered. Enligt de första uppgifterna så ska tre personer ha färdats i bilen men samtliga ska ha tagit sig ut fysiskt oskadda.

Gävle: Brand i tvättmaskin

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Fabriksvägen i Gävle där det börjat brinna i en tvättmaskin.

Borlänge: Personen funnen

Uppdatering: Den person som befarades ha drunknat vid Ösjön tidigare ikväll återfanns välbehållen och räddningsenheterna kunde återgå utan någon insats.

Falkenberg: Trafikolycka på Varbergsvägen

En trafikolycka har inträffat på Varbergsvägen i Falkenberg. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen och det är ännu oklart om någon har skadats.

Emmaboda: Rökutveckling från stall

Räddningsenheter har larmats till Ödevata utanför Emmaboda där man har rökutveckling i en stallbyggnad efter ett blixtnedslag. Det ska enligt anmälaren inte finnas några djur inne i byggnaden.

Borlänge: Drunkningstillbud vid Ösjön

Ett drunkningstillbud har inträffat vid Ösjön mellan Ornäs och Rostö utanför Borlänge. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Grängesberg: Singelolycka

En singelolycka har inträffat vid Kyrkogårdskurvan i Grängesberg. En personbil har kört av vägen och voltat. En person uppges ha avvikit från platsen. Ytterligare en person finns kvar men det är ännu oklart om denne skadats.

Hjo: Singelolycka på väg 195

Utryckningsfordon är på väg till länsväg 195 utanför Hjo där det ska ha inträffat en singelolycka.