Haparanda: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat mellan en lastbil och ytterligare ett fordon på E4 strax väster om Haparanda. Räddningsenheter är på väg till platsen och enligt Trafikverket råder det just nu begränsad framkomlighet.

Mariestad: Singelolycka på Marieforsleden

En singelolycka har inträffat på Marieforsleden i Mariestad. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Torsby: Trafikolycka på Tingshusgatan

En trafikolycka har inträffat i korsningen Tinghusgatan och Hantverkaregatan i Torsby. Det är ännu okänt om någon person har skadats men både ambulans och räddningstjänst har kallats till platsen.

Växjö: Singelolycka på riksväg 23

En singelolycka har inträffat på riksväg 23 i höjd med avfarten mot Hagavik utanför Växjö. En person har färdats i fordonet och ska själv ha kunnat ta sig ur och det är oklart om denna har ådragit sig några skador.

Ragunda: Singelolycka på riksväg 87

En singelolycka har inträffat på riksväg 87 nära döda fallet. En person har färdats i fordonet och verkar ha klarat sig utan allvarligare skador.

Norrköping: Trafikolycka på riksvägen

Foto: Björn Persson

Foto: Björn Persson

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen på riksvägen vid avfarten till Kneippenrondellen. En person uppges ha förts till sjukhus i samband med händelsen.

Luleå: Trafikolycka på Svartövägen

En trafikolycka har inträffat på Svartövägen i Luleå mellan broarna. Enligt uppgifter ska en personbil blivit påkörd av ett bakomvarande fordon. Minst en person uppges vara skadad.

Tibro: Trafikolycka på riksväg 49

Ambulans och räddningstjänst har larmats till riksväg 49 i höjd med Fagersanna utanför Tibro där det ska ha inträffat en trafikolycka mellan flera fordon.

Skellefteå: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på vägen mellan Ersmark och Kåge. Tre personer har färdats i fordonet och räddningsenheter är på väg.

Ljungby: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat på E4 i södergående fil nära gränsen mot Jönköpings län. Räddningsenheter är på väg till platsen och man får räkna med begränsad framkomlighet.

Falkenberg: Trafikolycka på Åkarevägen

En trafikolycka har inträffat på Åkarevägen i höjd med Bilprovningen i Falkenberg. Räddningsenheter är på plats och det är oklart hur det gått för de inblandade.

Krokom: Singelolycka vid Tulleråsen

En singelolycka har inträffat vid Tulleråsen på länsväg 340. Tre personer uppges ha färdats i fordonet men det är ännu okänt om någon av dessa har skadats.

Falkenberg: Trafikolycka på E6

En trafikolycka har inträffat på E6 utanför Falkenberg. Det har inte framkommit om någon person har skadats vid olyckan och utryckningsfordon är på väg till platsen.

Oviken: Singelolycka söder om Hallen

En singelolycka har inträffat i närheten av Månsåsen söder om Hallen. Fyra personer har färdats i fordonet och ska ha klarat sig med lättare skador. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Karslstad: Trafikolycka på E18

En trafikolycka har inträffat på E18 i Karlstad. Räddningsenheter är på plats och enligt de första uppgifterna ska ingen person ha skadats allvarligt.

Halmstad: Brand i container

Räddningstjänsten i Halmstad har larmats till Ragsell på Metallvägen där det brinner i en container innehållande plast och lösningsmedel.

Åtvidaberg: Singelolycka på Björsätersvägen

En singelolycka har inträffat på Björsätersvägen mellan Åtvidaberg och Björsäter. En personbil med två personer i har kört av vägen och voltat. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Vindeln: Singelolycka i Ekträsk

En singelolycka har inträffat i Ekträsk norr om Vindeln. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om någon person ska ha kommit till skada.

Karlsborg: Brand i bostad

Räddningsenheter har larmats till Kruthusvägen där det ska vara någon form av brandtillbud i ett kedjehus.

Upplands-Väsby: Trafikolycka på E4

Polispatrull och räddningstjänst larmades strax före åtta till E4 norrgående i höjd med McDonalds med anledning av att fyra fordon har sammanstött med varandra. Det finns inga rapporter om personskador i nuläget uppger polisen.