Lindesberg: Singelolycka i Frövifors

En singelolycka har inträffat vid Stora porten i Frövifors utanför Lindesberg. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Lund: Sju till sjukhus efter utsläpp

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Sju personer har förts till sjukhus i samband med ett ozonutsläpp på ett företag på Mobilvägen i Lund. Den drabbade delen av byggnafen har evakuerats uppger polisen.

Vänersborg: Singelolycka på E45

En singelolycka har inträffat på E45 utanför Vänersborg. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Lund: Person påkörd

En person har blivit påkörd av en buss på Getingevägen i korsningen med Kävlingevägen. Skadeläget är inledningsvis okänt uppger polisen och räddningsenheter finns just nu på plats.

Stockholm: Brand i flera papperskorgar på skola

Räddningstjänsten larmades på morgonen till Blommensbergsskolan, Gröndal där det brunnit i flera papperskorgar.  Elden ska nu vara släckt, men man har utrymt skolan skriver polisen på sin sida.

Eskilstuna: Singelolycka på länsväg 230

En singelolycka har inträffat på länsväg 230 i höjd med Skogstorp utanför Eskilstuna. Föraren som varit ensam i fordonet har själv kunnat ta sig ur fordon men ska ha ådragit sig lindrigare skador.

Nynäshamn: Våldsbrott

På morgonen jobbar polisen med någon form av våldsbrott som ska ha skett i Nynäshamn. Polisen har i nuläget inga fler uppgifter att ge.

Västerås: Bilar som brann

Uppdatering: Det var inte ett garage utan bilar som tidigare brann på Drevervägen i Västerås. Enligt polisen så blev tre bilar helt utbrända och tre bilar fick brandskador. Det är oklart hur branden uppstått, men det kan inte uteslutas att den var anlagd.

Falun: Singelolycka.

En singelolycka inträffade strax före 03.30 på riksväg 50 vid Enviken. Det är okänt om någon kommit till skada.

Västerås: Brand i garage

Det uppges brinna i ett garage på Drevervägen i Södra Gryta i Västerås. Räddningstjänsten är på väg till platsen.

Trollhättan: Singelolycka på E45

En personbil har kört i diket på E45 mellan Trollhättan och Lilla Edet. Om någon har kommit till skada är okänt.

Uppsala: Brand i bil

Det ska brinna i en personbil på länsväg 288 vid Jönninge, nordost om Uppsala. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen.

Landskrona: Sjöräddning

En båt uppges ha fått motorstopp och kört in i stenar utanför ön Ven. Ombord på båten, som ska ta in lite vatten, finns tre personer men det finns inga uppgifter om att de ska ha skadats.

Sollentuna: Bilbrand

Räddningstjänsten är på plats på Rudbecks Väg i Edsberg där det av okänd anledning ska brinna i en bil på en parkering.

Valdemarsvik: Brand i bil

Strax före 22.30 larmades räddningstjänsten till en bilbrand norr om Yxningens camping utanför Gusum.

Lerum: Väpnat rån

Tidigare ikväll kom en ensam man in i butiken på 7-eleven på Shell, Kolborydsvägen, i Lerum och sa att han var beväpnad och vill ha pengar från personalen. Han plockade på sig sedlar ur kassan samt tog med sig några telefoner och lämnade därefter butiken springandes. Mannen var inte maskerad men däremot hade han en luva upp över huvudet. Han sprang i riktning ner mot ICA Kvantum och försvann. Enligt polisen så larmades flera patruller till platsen för att söka av närområdet samt säkra eventuella spår vid brottsplatsen. Enligt personalen skall det finnas övervakningsfilm där man skall kunna se rånaren på bild då han inte var maskerad mer än en huva upp över bakhuvudet.

Katrineholm: Singelolycka

En singelolycka har inträffat vid Lövåsrondellen, Katrineholm. Enligt uppgifter ska fordonet ha hamnat på taket och en person uppges vara fastklämd. Det råder just nu mycket begränsad framkomlighet vid platsen.

Hudiksvall: Älgolycka

En älgolycka har inträffat på gamla E4 i höjd med Lindfallet. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Härjedalen: Singelolycka på länsväg 532

En singelolycka har inträffat på länsväg 532 i Sörmon.  Räddningsenheter är på väg till platsen och det är ännu oklart om någon person har skadats.

Lund: Lastbilsolycka på riksväg 11

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

Foto: Fritz Schibli / TOPNEWS

En lastbilsolycka inträffade tidigare ikväll på riksväg 11 i höjd med trafikplats Veberöd västra. Enligt uppgifter ska ingen person ha kommit till skada vid olyckan.