Linköping: Arbetsolycka i Tornby

Strax före fem inkom larm  om en arbetsplatsolycka på ett livsmedelsföretag på Tornby industriområde i Linköping. Det är en 34-årig man som har klämt benen mellan två truckar. Han har okända skador och fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om arbetsplatsolycka med initial brottsrubricering vållande till kroppsskada.

Kalmar: Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 mellan Lindsdal och Rockneby norr om Kalmar. Räddningsenheter är på väg till platsen och det är ännu oklart om någon skadats. Enligt anmälaren ska fordonet ha kört av vägen och ligga i diket.

Hässleholm: Inbrott på Kicks

Vid 04-tiden utsattes Kicks i gallerian i Hässleholm för inbrott. Från platsen har man tillgripit en större mängd varor för okänt belopp.

Norrköping: Redskapsförråd som brann

Uppdatering: Det var en av Kommunens redskapförråd som sent på tisdagskvällen brann i Oxelbergen. Enligt polisen så ska vittnen ha hört glaskross och ungdomar strax innan branden utbröt. Polisen tar tacksamt emot tips på 11414 om iakttagelser i samband med branden.

Norrköping: Efterföljande

Vid 23.45-tiden på tisdagen skulle polisen stoppa en bil för rutinkontroll vid flygplatsen på Arkösundsvägen i Norrköping, men föraren ville inte stanna utan försökte köra ifrån polispatrullen. Bilen körde Kungsängsleden mot ringarna i Navestad och sedan ut på E22. Vid Fransberg mellan Norrköping och Söderköping stoppades bilen upp av en långtradare så en polispatrull kunde pressa sig förbi och mota in bilen mot vägkanten. Enligt vakthavande vid polisen i Östergötland så visade det sig att föraren och passageraren endast var 14 år gamla. Pojken som körde uppgav att han hade ”lånat” pappas bil.

Växjö: Varubil brann vid Coop Konsum

Carl Carlert/ Nyhetsbilden

Carl Carlert/ Nyhetsbilden

Uppdatering: Det var en varubil som strax före 03.30 kördes in mot väggen till Coop Konsum på Höstvägen i Växjö och sattes i brand. Branden hann inte ta sig i byggnaden men butiken fick rökskador.

Foto: Carl Carlert/ Nyhetsbilden

Foto: Carl Carlert/ Nyhetsbilden

Motala: Försvunnen kvinna

Natten till onsdagen har polisen sökt efter en 58-årig kvinnan som försvann någon gång mellan klockan 15-16 på tisdagen från lasarettet i Motala, där hon var inskriven.

Ljungby: Lastbilskollision på E4

En lastbil har kört in i baken på en annan lastbil på E4 i norrgående riktning söder om Hamneda. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Växjö: Brand på Coop Konsum

Strax före 03.30 larmades flera brandbilar, ambulans och polis till en brand på Coop Konsum på Höstvägen i Araby. Omfattningen på branden är okänd.

Uppsala: Brand i bil

Räddningstjänsten är på plats på Gävlevägen i Björklinge där det ska brinna i en bil på en parkering.

Stockholm: Manipulerad bankomat

På tisdagskvällen skulle en person ta ut pengar från en bankomat på Ringvägen på Södermalm men inga sedlar kom ut. Vid närmare titt på bankomaten konstaterade man att en ”list” satt för springan där sedlarna ska komma ut.
Polis tillkallades till platsen och de kunde konstatera att bankomaten hade blivit manipulerad.

Ulricehamn: Lastbilsolycka

Det har inträffat en singelolycka med en lastbil på riksväg 40 öster om Ulricehamn i riktning mot Jönköping. Det finns inga uppgifter om att chauffören ska ha skadats.

Norrköping: Brand i förrådsbyggnad

Foto: Björn Persson

Foto: Björn Persson

Uppdatering: Det var en förrådsbyggnad som sent på tisdagskvällen av okänd anledning började att brinna i Oxelbergen.

Kristianstad: Brand i garage

Foto: Peo Möller/ TOPNEWS

Foto: Peo Möller/ TOPNEWS

På tisdagskvällen utbröt av okänd anledning en brand i ett större garage i Venestad utanför Tollarp. När räddningstjänsten anlände till platsen så var garaget övertänt. Inga personer ska ha kommit till skada.

Foto: Peo Möller/ TOPNEWS

Foto: Peo Möller/ TOPNEWS

Järfälla: Brand i mindre byggnad

Räddningstjänsten har larmats till Traktorvägen i Järfälla där det uppges brinna i en mindre fristående byggnad.

Nyköping: Misshandel

En 15-årig flicka fick sent på tisdagskvällen föras till sjukhus för tillsyn efter att ha blivit misshandlad av en okänd gärningsman vid busstationen i Nyköping. Hon fick bulor i huvudet samt skrapsår i ansiktet. Enligt polisen så är ingen gripen.

Oxelösund: Misshandel

Strax efter midnatt fick en man föras till sjukhus för omplåstring efter att han blivit utsatt för oprovocerad misshandlad i Oxelösund. Mannen ska ha ifrågasatt tre män då de höll på med bilar och blev då misshandlad. Enligt vakthavande vid polisen i Södermanland så är gärningsmännen gripna, men då de är drogpåverkade så kan de inte höras förrän på onsdagen.

Nybro: Glödbrand i spånfilter

Uppdatering: Enligt Räddningstjänsten i Nybro så var det en glödbrand i ett spånfilter på Bendin Group på tisdagskvällen. Inga personer ska ha kommit till skada.

Nyköping: Bilbrand på E4

Räddningstjänsten har larmats till en bilbrand på E4 utanför Tystberga i riktning mot Nyköping.

Ånge: Man omkom i drunkningsolycka

Uppdatering: En man, född -64, hemmahörande i Stockholm omkom i kvällens drunkningsolycka i Jättensjö. Enligt vakthavande vid polisen i Västernorrland så befann sig mannen och hans 9-åriga son på isen då den brast och han hamnade i en vak. Sonen fick springa fem kilometer genom skogen innan han fick hjälp av en lastbilschaufför att larma SOS. Räddningstjänsten lyckades att få upp mannen ur isvaken men han avled senare i ambulansen.