Göteborg: Man gripen för mordförsök

Strax efter 22 larmades polis och ambulans till Kobbarnas Väg i Olskroken då flera personer hade hört flera skott avlossas. När polisen anlände till platsen så anträffade de flera tomhylsor och en kvinna som var skjuten. Enligt biträdande vakthavande i Västra Götaland så är kvinnans skador lindriga. En man är gripen misstänkt för mordförsök.

Uppsala: Bilbrand

Sent på fredagskvällen började en bil att brinna på Bandtolsvägen i Uppsala. En bil som stod parkerad intill fick skador.

Västerås: En skadad

Uppdatering: En person fick föras till sjukhus med okända skador efter kvällens olycka på Bergslagsvägen i Västerås. Enligt polisen så fick en av bilarna sladd, körde ner en lyktstolpe och därefter kolliderade med ett mötande fordon. En av bilarna började dessutom att brinna. Det är oklart vad som orsakade olyckan, men det blev totalstopp i trafiken i båda riktningara, varför Berslagsvägen fick stängas av mellan Skallbergsmotet och Gideonsbergsmotet

Karlskrona: Misshandel

Strax efter 22.30-tiden larmades ambulans och polis till en misshandel i Kungsmarken, Karlskrona. På platsen anträffades en person som fördes till sjukhus med en skärskada. En person greps på platsen.

Gällivare: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på E10 i Muorjevaarabacken utanför Gällivare. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Västerås: Trafikolycka på Bergslagsvägen

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat på Bergslagsvägen i Borås. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de drabbade.

Sjöbo: Brand i garage

Räddningstjänsten har larmats till Geografigatan i Sjöbo där det ska börjat brinna i en garagebyggnad.

Hallsberg: Älgolycka på riksväg 51

En älgolycka har inträffat på riksväg 51 strax norr om Pålsboda. Enligt uppgifter ska fordonet ha kört av vägen efter kollisionen och ut i terrängen. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Sundsvall: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat på E4 utanför Sundsvall. Det finns ännu inga uppgifter om någon person har kommit till skada vid olyckan och räddningsenheter har nyligen kommit på plats.

Haparanda: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Säivis där man har någon form av brandtillbud i en villa.

Kalix: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 utanför Kalix. Om någon har kommit till skada är i nuläget oklart. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Trollhättan: Singelolycka på riksväg 42

En singelolycka har inträffat på riksväg 42 utanför Trollhättan. En personbil uppges ha kört i diket, det är oklart om någon har kommit till skada.

Göteborg: Trafikolycka

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på Kärravägen i Göteborg. En person uppges vara fastklämd, det är oklart om någon är allvarligt skadad.

Eskilstuna: Brand i soprum

Räddningstjänsten är på plats på Vårvägen i Eskilstuna där det ska brinna i ett soprum. Det är oklart vad det är som har orsakat branden.

Norrköping: En person förd till sjukhus

Foto: Björn Persson

Foto: Björn Persson

Uppdatering: Personen som blev påkörd på Fredriksdalsgatan i Norrköping fick föras till sjukhus med okända skador.

Söderhamn: Trafikolycka på väg 583

En trafikolycka mellan en epatraktor och en personbil har inträffat på väg 583 utanför Söderhamn. Det är oklart om någon person har kommit till skada.

Kalmar: Trafikolycka på väg 586

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på Nils Holgerssons väg i Kalmar. En person uppges ha smärtor i benet.

Norrköping: Cyklist påkörd

En cyklist har blivit påkörd på Fredriksdalsgatan i Norrköping. Enligt dom första uppgifterna ska cyklisten inte vara vid medvetandet.

Borlänge: Trafikolycka på riksväg 50

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på riksväg 50 utanför Borlänge. Enligt dom första uppgifterna ska sex personer vara inblandade i olyckan och en person uppges vara skadad.

Sollentuna: Brand i lägenhet

Räddningstjänsten är på plats på Amorgränd i Sollentuna där det ska brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Det är i nuläget oklart hur omfattande branden är eller om någon har kommit till skada.