Söderhamn: Singelolycka

Foto: Daniel Sjöoholm / Larm-Söderhamn

Foto: Daniel Sjöoholm / Larm-Söderhamn

En singelolycka inträffade ikväll på länsväg 583 mellan Ljusne och Sandarne. En person fick föras till sjukhus med okända skador och vägen vid olycksplatsen stängdes av under räddningsarbetet.

Kristianstad: Brand i ladugård

Foto: Peo Möller / TOPNEWS

Foto: Peo Möller / TOPNEWS

Polis och räddningstjänst är på plats vid  Ryttmästarevägen utanför Everöd med anledning av en brand i en ladugård. Omständigheterna kring branden är inledningsvis oklara. Branden ska även spridit sig till ett bostadshus. Inga personer ska ha kommit till skada vid branden.

Foto: Peo Möller / TOPNEWS

Foto: Peo Möller / TOPNEWS

Norrköping: Äventyrsgolf

14apr082
I dag, torsdagen den 24 april, togs första spadtaget i Folkparken för bygget av äventyrsgolfen. En som höll i spaden var Håkan Liljeblad från Tekniska nämnden. Det skålades i bubbel och bjöds på korv med bröd.
KFUM Norrköping har bedrivit parklek och minigolf i Folkparken sedan början av 1980-talet.  I deras vision för de närmaste åren finns det nu flera idéer om utveckling angivna som dom hoppas kunna genomföra inom en inte alltför avlägsen framtid.  Äventyrsgolfbanan hoppas vara färdig för spel i början av juni i år.
14apr083
Text & Foto: Sladden Hultgren

Norrköping: Cyklist påkörd

En cyklist har blivit påkörd av ett motorfordon på Norra Promenaden vid korsningen med Riksvägen. Räddningsenheter finns just nu på plats.

Stockholm: En skottskadad av polis

En person har skadats i samband med att polisen sköt mot en bil vid Fridhemsplan i Stockholm på eftermiddagen. Enligt uppgifter ska man försökt stoppa ett fordon som var falskskyltad och vägrade stanna. Det finns ännu inga uppgifter vilka skador den skottskadade ådragit sig.

Olofström: Arbetsolycka

Polis och ambulans skickades på eftermiddagen till Agrasjövägen med anledning av en olycka där en man klämt sig mellan två verktyg på sin arbetsplats. Mannens skadeläge är inledningsvis okänt uppger polisen.

Landskrona: En fick klippas loss

Foto: André Tajti / TOPNEWS

Foto: André Tajti / TOPNEWS

Uppdatering: En person fick klippas loss i samband med olyckan utanför Landskrona tidigare  mellan en lastbil och personbil. Det var vid 13:10-tiden som trafikolyckan inträffade på väg 17/Österleden på bron över E6, Landskrona södra. Den skadade fördes sedan med ambulans till sjukhus i Helsingborg. Personbilen åkte av vägen men fångades upp av skyddsräcket. Räddningstjänsten fick därför säkra bilen med en vinsch. Vägen fick stängas av helt under räddningsarbetet.

Arvika: Brand i villa

Räddningstjänsten har larmats till Ottebol utanför Arvika på eftermiddagen. Enligt polisen ska det brinna i en villa. Troligen har branden spridit sig från en skräphög som man tidigare eldat.

Norrköping: Brand i terrängen

Räddningstjänst har larmats till Hjalmar Lundrens gata i Norrköping där det ska brinna i terrängen

Umeå: Misstänkt brand

Räddningstjänsten har larmats till en fastighet på Biologigränd i Umeå där man har en misstänkt brand.

Landskrona: Trafikolycka på E6

En trafikolycka har inträffat på E6 vid trafikplats Landskrona södra. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska minst en person ha skadats vid olyckan och räddningsenheter har precis kommit på plats.

Luleå: Rökutveckling från villa

Räddningstjänsten har larmats till Ringgatan i Luleå där man har rökutveckling från en villa. Man har nyligen kommit på plats och någon ytterligare information finns inte.

Linköping: Trafikolycka på Fordonsvägen

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat i korsningen Landerydsvägen och Fordonsvägen i Linköping. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Mullsjö: Arbetsolycka

En man ska ha skadats sig i samband med en olycka på en arbetsplats i Gravsjö utanför Mullsjö på förmiddagen. Mannen var med om ett fall från ett tak. Han ska ha varit vid medvetande enligt samtal in till SOS Alarm uppger polisen.

Falkenberg: Trafikolycka på länsväg 150

En trafikolycka har inträffat på länsväg 150 vid Årstad öster om Falkenberg. En personbil och en traktor uppges vara inblandade i olyckan och räddningsenheter är på väg till platsen.

Umeå: Trafikolycka på E4

En trafikolycka inträffade på morgonen på E4 nära Stöcksjö söder om Umeå. En personbil ska ha kört in i en lastbil och en person ska ha förts i ambulans till sjukhus.

Eskilstuna: Singelolycka på riksväg 56

En singelolycka inträffade på morgonen på riksväg 56 i höjd med Hjälmarsund. Föraren som var ensam i fordonet ska själv ha kunnat ta sig ur och klarat sig utan allvarligare skador.

Norrköping: Cyklist avled vid olyckan

Foto: Ulf Wigh / Wigh

Foto: Ulf Wigh / Wigh

Uppdatering: Den påkörda cyklisten som var en kvinna i 55-årsåldern  fördes till Vrinnevisjukhuset men avled av de skador hon ådrog sig vid olyckan tidigare på Gamla Övägen uppger polisen.  Utredningen fortsätter nu uppger polisen och brottsmisstanken är vållande till annans död. Lastbilen är tagen i beslag och kommer undersökas grundligt av trafikpolisen. Lastbilsföraren är transporterad  till polisstationen för förhör.

Foto: Ulf Wigh / Wigh

Foto: Ulf Wigh / Wigh

Norrköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat vid avfarten mot Skärblacka söder om Norrköping. Enligt uppgifter ska tre fordon ha kolliderat och ett av dessa uppges ha voltat i samband med olyckan. Räddningsenheter finns just nu på plats och det finns inga uppgifter om skadeläget på de drabbade.

Boxholm: Singelolycka

På morgonen inträffade en singelolycka på länsväg 509 mellan Sommen och Väderstad. En bil körde av vägen och hamnade på taket i diket vid södergående körfält. Föraren uppger för polisen att han var väldigt trött och slumrade nog till. Det finns inga uppgifter om föraren behövde föras till sjukhus.