Luleå: Brand i källare

Vid 04-tiden larmades räddningstjänsten till en misstänkt brand i källaren i ett flerfamiljshus på Rådstugatan i Luleå.

Markaryd: Brand i källaren i villa

Tidigare inatt larmades räddningstjänsten till Drottninggatan i Markaryd där man hade rökutveckling från källaren i en villa. Enligt polisen så var det en brand men inga personer ska ha kommit till skada.

Göteborg: Brand på bilåtervinning

Räddningstjänsten och polis är på plats på Gjutjärnsgatan vid frihamnen i Göteborg där det ska brinna på en bilåtervinning. När räddningstjänsten anlände till platsen, efter larm om röklukt, så var det kraftig rökutveckling.

Uppsala: Bilbrand

Vid midnatt larmades räddningstjänsten till Bandstolsvägen i Uppsala där det av okänd anledning ska brinna i en personbil på en parkering.

Svalöv: Livsmedelsbutik rånad

Foto: André Tajti/ TOPNEWS

Foto: André Tajti/ TOPNEWS

Strax före 21-tiden rånades en livsmedelsbutik i Kågeröd. Enligt polisen så var det en gärningsman som hotade personalen och kom över en större summa kontanter. Polis och hundpatrull har sökt efter gärningsmannen, men det finns inga uppgifter om att någon ska ha gripits.

Eksjö: Försvunnen man

Polisen letar med flertalet patruller däribland hundpatruller efter en man född 1949 som har försvunnit från sin bostad i Eksjö.

Signalement:
Man 65 år
Ca 190 cm lång
Mager ca 60 kg
Tunt grått hår.
Okänt klädsel.

Han var senast synlig igår kväll i Eksjö. Troligtvis lämnade han sin bostad under gårdagen på en vinröd damcykel. Mannen kan eventuellt vara iklädd en längre jacka.

Har du sett mannen ring Polisen på 11414.

Nyköping: Älgolycka

En älgolycka har inträffat vid Enstabergakorset utanför Nyköping. Räddningsenheter finns just nu på plats och en person uppges vara drabbad. Det är dock oklart om denne har skadats.

Färgelanda: Singelolycka

Utryckningsfordon är på väg till Järbo utanför Färgelanda där en personbil har kört av vägen.  Enligt de första uppgifterna ska en person ha klämts fast.

Habo: Trafikolycka på väg 195

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat på länsväg 195 i höjd med Habo norra. Enligt de första uppgifterna ska minst en person ha skadats.

Mariestad: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på länsväg 202 mellan Mariestad och Töreboda.  Utryckningsfordon är på väg till platsen där en personbil har kört av vägen och hamnat i diket.

Gislaved: Älgolycka utanför Smålandsstenar

En älgolycka har inträffat på väg 541 mellan Östra Kalset och Käringanäs söder om Smålandsstenar. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns inga uppgifter om hur det gått för de som färdats i fordonet.

Eskilstuna: Trafikolyckapå Nordwallsgatan

En trafikolycka har inträffat på Nordwallsgatan i Eskilstuna. En personbil och en motorcykel har kolliderat och räddningsenheter finns just nu på plats.

Sundsvall: Trafikolycka på E4

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på E4 i Sundsvall. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Växjö: Tre män misstänkta för försök till rån

Under onsdagsmorgonen greps tre män, 17-23 år gamla, i Växjö misstänkta för försök till rån. De tre greps efter att ett tidningsbud blivit knivhotad när han färdades i sin bil under tiden han delade ut tidningar. Misstankarna gäller att de tre männen försökt tilltvinga sig tidningsbudets bil genom knivhotet. Rånförsöket misslyckades och tidningsbudet kunde köra från platsen oskadd. Polisen larmades och de tre männen kunde strax därefter gripas i närområdet.

Ånge: Brand i villa

Vid 12:00-tiden larmades polis och räddningstjänsten till en brand i en villa på Södra Borgsjövägen i Ånge. Villan var helt övertänd, inga personer fanns kvar i byggnaden.

Umeå: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat i korsningen Bofinksvägen/Mariehemsvägen i Umeå. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Piteå: Brand i villa

Räddningstjänsten är på plats i Rävadammen utanför Piteå där det ska brinna i en villa. Det är i nuläget oklart hur omfattande branden är.

Gävle: Trafikolycka på väg 583

En trafikolycka mellan tre personbilar har inträffat på väg 583 utanför Gävle. Enligt dom första uppgifterna ska tre vuxna och två barn uppges vara drabbade.

Göteborg: Två personer förda till sjukhus

Uppdatering: Två personer i den ena bilen fick klippas loss av räddningstjänsten efter trafikolyckan vid Klarabergsmotet tidigare idag. Båda personerna fick föras till sjukhus med okända skador.

Norrköping: Flera personer i bråk

Foto: Björn Persson

Foto: Björn Persson

Vid 13:30-tiden fick polisen in larm om att ett flertal personer ska ha bråkat på Luntgatan/Vattengatan i Norrköping. En drabbad person anträffades och fick föras till sjukhus med ambulans med okända skador. I nuläget är ingen gripen.