Falkenberg: Påkörd person på väg 154

En person har blivit påkörd av en personbil på väg 154 utanför Falkenberg. Det är i nuläget oklart om personen har kommit till skada.

Örebro: Väpnat rån mot guldsmedsbutik

Strax innan 16:00-tiden larmades polisen till en guldsmedsbutik på Lövstagatan i Örebro,  där en beväpnad gärningsman försökt tilltvinga sig guld i en guldsmedsbutik. Enligt uppgifter ska gärningsmannen varit maskerad under rånet. Det är oklart om gärningsmannen fick med sig något. Inga personer blev fysiskt skadade. Polisen har spärrat av butiken och kommer göra en brottsplatsundersökning med tekniker under kvällen. I nuläget är ingen person gripen.

Upplands-Väsby: Trafikolycka på E4

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på E4 utanför Upplands-Väsby. Enligt dom första uppgifterna ska sex personer vara drabbade.

Malmö: Rökutveckling

Foto: Karsten Petersen

Foto: Karsten Petersen

Vid 14:45-tiden larmades räddningstjänsten till en rökutveckling i en lägenhet på Östervärnsgatan i Malmö. Det är i nuläget oklart vad som orsakade rökutvecklingen.

Mjölby: Påkörd person

En person har blivit påkörd vid Egebyskolan i Mjölby. Enligt dom första uppgifterna ska personen blöda från ansiktet. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Helsingborg: Singelolycka på E6

En personbil har kört ner i diket på E6 utanför Helsingborg. Det är okänt om någon person har kommit till skada.

Stockholm: Brand i lägenhet

Räddningstjänsten är på plats på Risingeplan i Stockholm där det ska brinna i en lägenhet. Det är oklart hur omfattande branden är eller om någon har kommit till skada.

Västervik: Singelolycka

En personbil har kört in i en refug i korsningen Norrlandsvägen/Gröndalsgatan i Västervik. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Bollnäs: Trafikolycka på riksväg 83

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på riksväg 83 korsningen Trädgårdsvägen i Bollnäs. Fyra personer ska vara drabbade, ingen person uppges vara allvarligt skadad.

Norrköping: Trafikolycka

Foto: Björn Persson

Foto: Björn Persson

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på Skärblackavägen i Klinga utanför Norrköping. Enligt dom första uppgifterna ska två personer vara drabbade.

Oskarshamn: Trafikolycka på E22

En personbil och en lastbil har kolliderat på E22 utanför Oskarshamn. Enligt uppgift ska tre personer vara inblandade i olyckan, samtliga personer har tagit sig ur fordonen på egenhand.

Sundsvall: Singelolycka på riksväg 86

En singelolycka har inträffat på riksväg 86 i höjd med Östloning utanför Sundsvall. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Åstorp: Påkörd person

En person har blivit påkörd på Köpmansgatan i Åstorp. Det är i nuläget oklart om personen har skadats allvarligt.

Enköping: Lastbilsolycka på väg 55

En lastbil har vält på väg 55 utanför Enköping. Det är i nuläget oklart om någon har skadats. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Danderyd: Trafikolycka

En personbil har kört in i en stillastående bil på Enebybergsvägen i Danderyd. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Kristinehamn: Trafikolycka

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat i korsningen Västerlånggatan/Hovslagaregatan i Kristinehamn. Det är oklart om någon person har kommit till skada.

Malmö: Trafikolycka

En personbil har blivit påkörd bakifrån av en annan personbil i korsningen Hyllie allé/Arenagatan i Malmö. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Skurup: Trafikolycka

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på Svaneholms allé i Skurup. Två personer uppges vara inblandade i olyckan, båda personerna ska ha tagit sig ur fordonen på egenhand.

Göteborg: Singelolycka på väg 190

En personbil har kört av vägen på Gråbovägen i Göteborg. Enligt dom första uppgifterna ska en person ha ont i bröstet på grund av bältet. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Sundsvall: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 i Birsta utanför Sundsvall. Det är oklart om någon person har kommit till skada.