Sidan fungerar inte

Sidan fungerar ännu inte men nu har jag lyckats skapa en kopia av den dock utan nyheterna som varit. Besök i fortsättningen http://www.wighsnews.se/wordpress

För att se äldre nyheter kan man gå tillbaka på htttp://www.wighsnews.nu/wordpress.

Vi hoppas att vi inte stöter på problem på wighsnews.se

Uffe

Test

Surftown håller på att hjälpa oss med problemet men är inte säker ännu att de fått helt ordning på det. Därför blir det ett antal testmeddelande. Återstår att se om detta syns.

Test

Test av ST

Fjälkinge: Brand i hus

Räddningstjänsten är på väg till Släbovägen i Tosteberga utanför Fjälkinge där det ska brinna i en sommarstuga eller villa.

Test av inlägg

Test av inlägg

Sidan går inte att uppdatera

Vi har fått problem med att uppdatera vår sida via datorer och kommer att försöka åtgärda felet under morgondagen. Vi beklagar detta.

Hallstahammar : Singelolycka

En singelolycka har inträffat på gamla Västeråsvägen i höjd med avfarten till Östra Nibble. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Håbo: Brand i bastu

Räddningsenheter har larmats till simhallen i Bålsta där det ska ha börjat brinna i dambastun. Det finns inga uppgifter om hur omfattande branden är eller om någon person har kommit till skada.

Helsingborg: Rån mot telefonbutik

Telefonbutiken The Phone House på  Järnvägsgatan i Helsingborg utsattes för ett rån av en ensam gärningsman vid 18-tiden. Enligt uppgifter ska rånaren ha hotat personalen med ett pistolliknande föremål. Gärningsmannen fick enligt uppgifter med sig mobiler samt även kontanter från platsen.

Alvesta: Singelolycka

En singelolycka har inträffat vid Sjöatorpsrondellen väster om Alvesta. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns risk för begränsad framkomlighet.

Gävle: Bil sladdade av vägen

En personbil har sladdat av vägen på E4 strax norr om Gävle. Enligt uppgifter ska ingen av de två som färdades i fordonet ha ådragit sig några allvarligare skador.

Vingåker: Barn påkört

Ambulans och polis har larmats till Storgatan i Vingåker där ett barn ska ha blivit påkört av ett motorfordon.

Strängnäs: Singelolycka på E20

En singelolycka har inträffat på E20 i Mariefred utanför Strängnäs. Det finns inga uppgifter om att någon har kommit till skada.

Norrtälje: Brand i byggnad

Räddningstjänsten har larmats till en brand i en byggnad på Ekebyholmsvägen i Norrtälje. Det är oklart hur omfattande branden är eller om någon har kommit till skada.

Stockholm: Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat i korsningen Krossgatan/Sorterargatan i Stockholm. Det är okänt om någon har kommit till skada.

Jönköping: Person påkörd

En person har blivit påkörd i Torparondellen i Jönköping. Det är i nuläget oklart om personen har skadats allvarligt.

Sundsvall: Brand i villa

Räddningstjänsten är på plats på Repslagarevägen i Sundsvall där det uppges brinna i en villa. Det är oklart vad det är som brinner eller hur omfattande branden är.

Haninge: Singelolycka

En singelolycka har inträffat på Tyrestavägen i Haninge. Enligt dom första uppgifterna ska ingen person kommit till skada.

Malmö: Polisen drog vapen mot man med kniv

Text och foto: Fritz Schibli/ TOPNEWS

Text och foto: Fritz Schibli/ TOPNEWS

Polisen drog vapen mot en man som viftade med en kniv vid Triangelns norra station i Malmö strax innan 15-tiden. Ett femtontal poliser, vissa med dragna vapen, omringade mannen som höll i vad som såg ut som en brödkniv. Efter att ha blivit omringad slängde mannen kniven och sprang, då rusade minst tio poliser efter honom på Rådmansgatan.
Mannen greps efter en kortare språngmarsch.

Arlanda: Inget farligt föremål anträffades

Uppdatering: Vid 16-tiden var teknikerna klara med sitt arbete på Arlanda flygplats. Enligt polisen så kunde man inte finna något farligt föremål så avspärrningarna har hävts. Den omhändertagne mannen fördes till sjukhus för att genomgå en psykiatrisk undersökning.